Dantų šaknų kanalų gydymas ir pergydymas naudojant mikroskopą – tikslesnis ir ilgalaikiškesnis

Besišypsantis žmogus – laimingas žmogus! Deja, ne visuomet norisi šypsotis – dantys nebeatrodo tokie balti kaip anksčiau, galbūt keli dantys jau ištraukti, senos restauracijos nusidėvėjusios. Ar žinote, kad susigrąžinti gražią šypseną šiandien paprasčiau, nei Jūs galvojate?
Apie dantis, jų gydymą pasitelkiant mikroskopą pasakojo odontologijos centro „Laudenta”, įsikūrusio Kauno g. 19, Utenoje, gydytojų odontologų komanda.

Visos odontologijos paslaugos po vienu stogu!

Odontologijos centras „Laudenta” pacientams siūlo itin platų paslaugų spektrą. Užsukęs į kliniką pacientas gali gauti visą reikiamą odontologinę pagalbą: pradedant nuo profilaktinės dantų priežiūros, gydymo iki protezavimo visų tipų protezais bei sudėtingų implantavimo operacijų.
Ypatingą dėmesį „Laudenta” skiria darbui su mažaisiais pacientais, kadangi pirmųjų vizitų metu padėti pasitikėjimu ir teigiamomis emocijomis grįstus pamatus yra labai svarbu – juk baimė lankytis pas odontologus būna nulemta būtent pirmojo vaiko ir gydytojo susitikimo.
Tai tik maža dalis procedūrų, kurias kasdien pasiruošusi atlikti kompetentinga ir aukščiausius reikalavimus sau kelianti „Laudentos” specialistų komanda. „Visos odontologijos paslaugos vienoje vietoje – šiandien tai jau ne privalumas, o būtinybė, ir tik gydytojams dirbant komandoje galima pasiekti ilgalaikį rezultatą bei būti įvertintiems pacientų”, – įsitikinę odontologijos centre „Laudenta” dirbantys gydytojai odontologai.

Moderniausios technologijos ir profesinės žinios

Odontologijos centre įrengti keturi gydomieji kabinetai su moderniomis odontologinėmis kėdėmis bei naujausia gydomąja sterilizacijos įranga. Gydytojų ir pacientų patogumui įrengtas rentgenologinis kabinetas, kuriame atliekamos dentalinės ir panoraminės dantų nuotraukos. Dentalinė rentgenograma atliekama tada, kai reikalinga vieno ar kelių dantų vainikų bei jų šaknų nuotrauka. Šioje nuotraukoje matyti dantų šaknų kanalų išsidėstymas, jų ilgis, tai ypač palengvina gydytojų darbą gydant ar pergydant dantų šaknų kanalus. Panoraminė rentgenograma atliekama tada, kai reikia pamatyti bendrą dantų vaizdą, planuojant ortodontinį gydymą, didesnės apimties protezavimo, dantų implantacijos procedūras.
Odontologijos centras aprūpintas kokybiškomis ir gerai pasaulyje žinomų gamintojų medžiagomis bei diagnostikos ir gydymo aparatūra, visos gydymo procedūros atliekamos laikantis aseptikos ir antiseptikos reikalavimų. Visa tai užtikrina geriausius gydymo rezultatus, o svarbiausia – pacientai gali džiaugtis sveika bei gražia šypsena.
Kadangi odontologo darbas reikalauja itin didelio atsakingumo, tai odontologijos centre dirbantys gydytojai odontologai nuolat tobulina savo profesines žinias bei įgūdžius tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, visas geriausias naujoves stengiasi panaudoti praktikoje.

Dantų šaknų kanalų gydymas ir pergydymas pasitelkiant mikroskopą

Siekiant maksimalios kokybės, odontologijos centre „Laudenta“ dantų šaknų kanalų gydymas ir pergydymas atliekamas pasitelkus dentalinį ir chirurginį mikroskopą. Pasitelkus mikroskopą dantų šaknų kanalai gydomi preciziškai, padidintas ir idealiai apšviestas vaizdas leidžia efektyviau atlikti šaknų kanalų valymą, pašalinti šaknies kanale esančius svetimkūnius ar senas plombas. Taip pat pasitelkus mikroskopą galima pamatyti papildomus kanalus, siauras kanalų įeigas, amžinių pakitimų ar dėl traumų kalcifikuotus kanalus, dantų šaknų skilimus.
Su mikroskopu gydytojui yra gerokai lengviau pašalinti senus ir nekokybiškus kanalų užpildus. „Visada stengiamės išsaugoti natūralų paciento dantį. Labai dažnai endodontinis šaknų kanalų gydymas būna sėkmingas ir galime atkurti danties vainikėlį, o mikroskopas ypač padidina sėkmingo endodontinio gydymo tikimybę – nes gydytojas mato, ką daro“, – pasakojo gydytojas odontologas Tadas Ežerskis.

Rudens proga spalio ir lapkričio mėnesiais odontologijos centre „Laudenta” gyd. odontologų konsultacija – NEMOKAMA! Nieko nelaukdami registruokitės tel. 8 647 28 899, Kauno g. 19, Utena. Daugiau informacijos rasite internetiniame puslapyje www.laudenta.lt. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas