Utenoje bus pristatytas Verslo konsultantų tinklas

Ūkio ministerija kviečia Utenos verslininkus susipažinti su galimybėmis, kaip auginti kompetencijas ir patį verslą, kaip efektyviai spręsti kylančias problemas ir išvengti klaidų. Rugsėjo 19 dieną, pirmadienį, Utenoje (Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje) bus pristatytos Verslo konsultantų tinklo teikiamos personalizuotos paslaugos šalies verslininkams ir Europos Sąjungos (ES) investicijų galimybės smulkiojo ir vidutinio verslo atstovams.

Ūkio viceministras M. Skarupskas supažindins su 2014–2020 m. ES investicijomis verslui, VšĮ „Versli Lietuva” atstovas pristatys Verslo konsultantų tinklo konsultantus, temas, kuriomis galima gauti konsultacijų, UAB „Investicijų ir verslo garantijos” (INVEGA) atstovas apžvelgs verslo įmonėms sukurtas priemones, skirtas konsultacijoms gauti. Renginys – nemokamas.
„Regionų verslininkus norime paskatinti išnaudoti Ūkio ministerijos siūlomas galimybes verslo pradžiai ir plėtrai. Pristatysime Verslo konsultantų tinklą, į kurį gali kreiptis konsultacijų iki penkerių metų veikiančios smulkiojo ir vidutinio verslo įmonės. Taip pat vyks susitikimai su savivaldybėje dirbsiančiais Verslo konsultantų tinklo konsultantais, su kuriais galėsite aptarti jūsų verslui aktualius klausimus, išgirsti įžvalgų ir patarimų”, – sakė ūkio viceministras Marius Skarupskas.
Verslo konsultantų tinklas sudaro galimybę pradedantiesiems ir jau vykdantiems veiklą verslininkams greitai gauti profesionalių ir plataus spektro verslo konsultacijų. Iš patyrusių ekspertų gavę individualių patarimų jauni verslininkai gali greičiau priimti sprendimus, efektyviau išspręsti kilusius sunkumus bei išvengti klaidų.
Šiuo metu tinklo nariais yra 331 konsultantas, kurie teikia aukštos kokybės konsultacijas verslo atstovams verslo pradžios ir plėtros temomis: rinkodaros, verslo planavimo, buhalterinės apskaitos, įmonės strategijos, investicijų ir finansavimo šaltinių paieškos klausimais ir kt.

Ūkio ministerijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas