Utenos implantologijos klinika plečia paslaugų spektrą

Utenoje visada trūko aukštos kvalifikacijos gydytojų odontologų, endodontų, implantologų, todėl uteniškiai dantų gydyti dažnai vykdavo į sostinę. Utenoje neseniai duris atvėrus implantologijos klinikai, situacija pasikeitė į gera – dabar uteniškiai gali rinktis: toliau važinėti į Vilnių ar čia pat – Utenoje – kreiptis į tikrus savo srities profesionalus.

Kanalų gydymas, plombavimas

Utenos implantologijos klinika duris atvėrė tik šio pavasario pabaigoje ir jau sulaukė pacientų, kuriems reikalingi ne tik implantai, bet ir kitos odontologinės paslaugos. „Nuo pat pradžių atidarydami kliniką Utenoje galvojome apie visas odontologijos paslaugas po vienu stogu“, – sakė klinikos vadovas Andrius Jonaitis ir pridūrė, kad jas atlieka profesionalūs savo srities specialistai, iš kurių viena – gydytoja endodontė Ayda Gužienė. „Turiu daugiau nei 20 metų patirtį bendrojoje odontologijoje ir daugiau nei 10 metų dirbu kaip gydytoja endodontė, t. y. gydau dantų šaknų kanalus. Jau aštuonerius metus darau tai naudodama mikroskopą“, – sakė A. Gužienė. Pasak jos, dabar Utenos implantologijos klinikoje yra atliekamos visos procedūros, kokias tik šiandien įmanoma atlikti Lietuvoje. Gydytoja gydo sudėtingos anatomijos, užkalkėjusius, siaurus kanalus, išima senas plombines medžiagas, atsidalinusių instrumentų fragmentus, kalcifikatus iš kanalų. Kanalai valomi įvairiomis instrumentų sistemomis, pagal poreikį ir paciento finansines galimybes. „Plombuoju kanalus karšta ir šalta gutaperča įvairiomis metodikomis, vertikalios ir lateralinės kondensacijos būdais. Darau viską, ko reikia, kad jūsų dantų šaknų kanalai būtų sveiki, o dantys jums ilgai tarnautų“, – pabrėžė gydytoja.
Pasak jos, teisingas kanalų valymas bei plombavimas tik iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti labai paprastas. Kiekvienas pacientas individualus ir kiekvieno iš mūsų dantys individualūs, todėl teisingai atlikti visas procedūras reikia mokytis nuolat. Gydytoja nuolat tobulinasi Lietuvoje ir pas kitų šalių endodontologijos mokslininkus ir praktikus, kaip antai: Kastytis Bušauskas (Lietuva), Laura Andriukaitienė (Lietuva), prof. Vytautė Pečiulienė (Lietuva), dr. Stephane Bowet (Belgija), prof. Marco Martignoni (Italija), dr. Christos Boutsiouki (Olandija) ir kt. Gydytoja kiekvienam uteniškiui pataria, kad registruojantis sudėtingam dantų šaknų kanalų gydymui reikėtų turėti siuntimą iš jūsų gydytojo odontologo, kad gydymas būtų kokybiškas ir mažiausiai kainuotų. O registruotis gydymui galima tel. 8 677 31 887.

Visos odontologinės paslaugos vienoje vietoje

Utenos implantologijos klinka turi du jaukius ir erdvius kabinetus su naujausia bei viena geriausių odontologijos įrangų Utenoje, todėl užtikrinamas nepriekaištingas pacientų gydymas. Klinikoje yra rentgeno aparatas, todėl iškilus neaiškumams iš karto daroma nuotrauka. Čia dirba savo srities profesionalai: odontologai, endodontė, ortodontas, implantologai. Klinikoje teikiamos paslaugos: vaikų odontologija; profesionali burnos higiena; ortodontija; dantų balinimas; terapinė odontologija; endodontija; protezavimas; estetinis plombavimas; chirurgija; implantavimas. Implantologijos klinika įsikūrusi ne tik Utenoje. Ji turi savo padalinius ir kituose miestuose, todėl gydytojai visuomet gali konsultuotis su kolegomis ir teisingai gydyti net ir sudėtingiausius pacientus. Kainos atitinka suteikiamos kokybės santykį.

Utenos implantologijos klinka yra Utenio aikštėje 16, Utenoje. Darbo laikas darbo dienomis nuo 9 iki 17 val. Tel. pasiteirauti bei rezervuoti laiką apžiūrai 8 677 31 887. Daugiau informacijos www.implantologijosklinika.lt 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas