MADAM grožio studija

Prieš daugiau nei dvejus metus Ąžuolijos mikrora­jone, Utenoje, buvo atidarytas kosmetologijos kabine­tas. Jame visuomet galite sutikti žavią ir besišypsančią Renatą Žilienę. Ji mielai sutiko pasidalyti džiugiomis nau­jienomis ir su „Utenos dienos“ skaitytojais. Kaip teigiama „MADAM grožio studijos“ feisbuko profilyje, „GROŽIS – tai atviras rekomendacinis laiškas, iš anksto užkariaujan­tis širdis (A. Šopenhaueris). Tad, mielosios, būkime gra­žios su MADAM grožio studija…“

Kirpyklos atidarymas

Renata pasakojo, kad paska­tinta klienčių jau metus laiko gvil­deno mintį šalia kosmetologi­jos kabineto atidaryti ir kirpyklą. Taip suteikiama daugiau paslau­gų vienoje vietoje, o ir padarius šventinį makiažą nebereikia sku­bėti daryti šukuosenos į kitą vie­tą. Visas paslaugas tiek kasdie­nai, tiek šventėms nuo šiol rasite visai šalia namų ir vienoje vietoje.
Kirpyklos stilius skiriasi nuo ro­žėmis ir provansu, šviesa ir mote­riškumu dvelkiančio kosmetologi­jos kabineto. Kaip teigia Renata, jai patinka įvairios epochos ir sti­liai, o jų į vieną sumaišyti juk ne­galima. Taigi kirpykla labiau pritai­kyta tiek vyrams, tiek moterims ir skirtumus pamatyti galėsite užsu­kę į svečius.

Paslaugos kirpykloje

Kirpykloje dirba profesionali, il­gametę patirtį turinti plataus pro­filio (moterys, vyrai, vaikai) kir­pėja Inga Juozėnienė. Ji atlieka įvairias plaukų priežiūros proce­dūras (plaukų atstatymas, priau­ginimas ir kita), taip pat daro ir progines šukuosenas. Kirpykloje teikiama plaukų priauginimo procedūra – viena naujausių pasau­lyje. Jos metu plaukas „nestresuo­ja”, o natūralūs plaukai sustiprėja. Studijoje naudojama tik kokybiška ir patikrinta produkcija, tokia kaip „Matrix”, „Oloplex” kosmetika.
Inga nebijo eksperimentuoti ir mielai padės Jums pakeisti nusi­bodusią šukuoseną nauja ir svar­biausia – tinkančia.

­

Kosmetologijos kabinetas

Renata neslepia, kad grožio procedūrų merginos ir moterys pas ją ateina „beveik su šlepe­tėmis” ar važiuoja iš kitos mies­to pusės ar didmiesčių. Juk la­bai paprasta, grįžtant pas tėvus arba važiuojant pas giminaičius, iš anksto susitarus laiką, užsukti manikiūrui ar kitai procedūrai. Renata dirba tiek savaitgaliais, tiek darbo dienomis iki vėlumos ir darbo grafiko lankstumas yra vienas pagrindinių studijos pliu­sų. Ji atviravo, kad yra tekę net 12 val. nakties daryti nuotakai manikiūrą. O procedūrų grožio studijoje netrūksta. Šiuo metu populiariausi yra antakių „micro­blading” ir veido procedūros. Moterys pamėgo „Sesderma” produkciją ir rūgštinius pylingus, „Anna Lotan” ir lietuvišką profe­sionalią „Odos” liniją.

                                                                                                                                                                            

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas