Patikimos vasarinės VIANOR padangos – Utenoje

Nuo balandžio 1 dienos, atšilus orams, rekomenduojama keisti padangas. Daugeliui vairuojančių transporto priemones uteniškių iškyla klausimas, kur ir kada žiemines padangas pasikeisti į vasarines. Apie padangas, jų keitimo subtilybes pasakojo uteniškiams gerai žinomo autoserviso „HQ Integro” vadovas Žilvinas Skardinskas.

Prekės ženklas VIANOR Utenoje

Turbūt jau daugelis uteniškių girdėjo apie prekės ženklo VIANOR padangas. Ši įmonė rinkoje yra jau 22 metus. „VIANOR yra vienas didžiausių padangų importuotojų Lietuvoje ir didžiausias Skandinavijos bei Baltijos šalyse”, – sakė Ž. Skardinskas. Vadovo teigimu, „HQ Integro”, esantis Utenos miesto centre, K. Donelaičio g. 10, su VIANOR bendradarbiauja jau pusantrų metų ir sukūrė draugiškus bei ilgalaikius santykius. VIANOR siūlomos garsiausių gamintojų padangų kainos daugeliu atvejų yra pigesnės nei kitur. Apskritai – VIANOR garsėja kaip didelio pasirinkimo, mažų ir kartais neįtikėtinai mažų kainų padangų tiekėjas. Vienas pirmųjų Lietuvoje pradėjo importuoti NOKIAN, MICHELIN, GOODYEAR, DUNLOP bei kitas padangas. VIANOR taip pat rasite ir pigesnių prekės ženklų naujų padangų, tai – HANKOOK, GT RADIAL, AURORA, kurios kokybiškos, yra įvairių dydžių, naujausių protektorių – viskas už gerą kainą. Visas prekes VIANOR be tarpininkų importuoja ir parduoda tiesiai
vartotojui, suteikia garantijas. „HQ Integro“ servisas taip pat prekiauja ir patikimomis restauruotomis padangomis. Siūlomos vokiško restauravimo REIFEN bei lenkiško restauravimo PROFIL ir AMBERWAY. Restauruotos padangos – dar pigesnės.

Padangų keitimas ir kitos paslaugos

„Kol kas dar nėra didelių eilių, tačiau uteniškiai jau pradeda keisti padangas, todėl geriausia tą padaryti jau dabar“, – įsitikinęs Ž. Skardinskas. Pasak jo, taip sutaupoma laiko, nereikia stumdytis eilėse. Jau dabar galima paskambinti tel. 8 679 14 422 ir rezervuoti laiką. Padangų keitimo kaina – vos
nuo 3 eurų. „Mes pirmieji Utenoje pradėjome montuoti ir balansuoti prancūziškų markių automobilių „Citroen“ bei „Peugeot“ ratus, kurie neturi centrinės skylės, tokią įrangą Lietuvoje turi nedaugelis servisų“, – sakė Ž. Skardinskas.

Automobilių diagnostika ir kitos paslaugos

Autoservisas turi daugelio gamintojų originalius diagnostinius kompiuterius. Taigi jei sugedo Jūsų automobilis – „HQ Integro“ ne tik nustatys gedimus, bet ir juos pašalins.

Autoservisas taip pat remontuoja visų markių automobilius – tiek benzininius, tiek dyzelinius, motociklus, mikroautobusus. „Prieš vasaros sezoną visiems uteniškiams rekomenduojame patikrinti kuro, oro filtrus, aušinimo ir tepalų skysčius, kondicionieriaus užpildymą, tuomet vasarą eksploatuojant automobilį neiškils nesklandumų”, – sakė autoserviso vadovas. Pasak jo, svarbu patikrinti automobilių važiuoklę, įsitikinti, kad vasarą padidėjus leistinam greičiui neiškils nereikalingas pavojus. „HQ Integro“ seniai tarp uteniškių žinomas ir dėl tepalų keitimo, taigi turi beveik visų automobilių tepalų filtrus vietoje, keičia „Castrol“, „Liqui Moly“, „Xado“, „Meguin“, „Elf“ ir kitus tepalus.

„HQ Integro“ taip pat ruošia automobilius, mikroautobusus, motociklus, priekabas ir kitas transporto priemones techninei apžiūrai, siūlo paslaugą atlikti patikrą VĮ „Regitra“.

VIANOR padangų atstovas autoservisas „HQ Integro”, esantis K. Donelaičio g. 10 (įvažiavimas iš A. Baranausko gatvės per  buvusios „Lietuvos energijos” kiemą), laukia visų uteniškių ir miesto svečių, kurie ieško naujų vasarinių padangų arba jas reikia tik pakeisti. Darbo laikas darbo dienomis 8–19 val., šeštadieniais 8–15 val., tel. registruotis 8 679 14 422.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas