Ramybės oazė grožio salone „Impress“

Verslo centre „Utena” (J. Basanavičiaus g. 49A) tarp daugelio įmonių įsikūrė ir grožio salonas „Impress”. Naujose patalpose lyg ramybės oazėje šeimininkaujanti Kristina Tutkuvienė džiaugiasi pasikeitimais ir naujovėmis, kurios laukia naujose bei šviesiose patalpose.

Nauja vieta

K. Tutkuvienė džiaugėsi naujomis patalpomis, kuriose – privatūs kabinetai atskiroms kūno bei veido procedūroms, atliekamoms naudojant tik aukštos kokybės profesionalią kosmetiką bei naujausią įrangą. Klientus pasitiks šviesa, kuri yra nepaprastai svarbi grožio salonui, harmoninga muzika ir šiluma. K. Tutkuvienė džiaugėsi, kad nebeliko kirpyklos, kuri ankstesnėse patalpose trukdė sukurti raminančią aplinką. Ramybė teigiamai veikia žmogaus savijautą – mažina stresą, nervingumą, suteikia laimės pojūtį. Nuo spalio mėnesio bus atnaujinti ir individualūs bei grupiniai makiažo kursai (daugiau informacijos – grožio salono „Impress” „Facebook” paskyroje). Juos K. Tutkuvienė veda ne tik Utenoje, bet ir visoje Lietuvoje. Vadovės teigimu, šioje vietoje išsipildys visi jos siekiai: bus daromos naujos kūno procedūros, tobulinamos senesnės, didžiulis dėmesys teikiamas makiažui. Juk Coco Chanel yra pasakiusi: „Moteris, kuri nesinaudoja kosmetika, pernelyg gerai apie save galvoja.”

Nesustabdomas tobulėjimas

Tiek grožio salono vadovė, tiek jos kolektyvas nuolatos tobulina žinias įvairiuose kursuose bei konkursuose. K. Tutkuvienė prieš keletą dienų grįžo iš Aleksandro Vasiljevo teatralizuoto šou „Mados alchemija”, kuriame savo drabužių kolekcijas pristatė žinomi dizaineriai Seržas Gandžumianas, Egidijus Rainys bei mados namai „Inži” (dizainerė Ingrida Žitkuvienė), o modelius bei dalyvius grimavo ir salono „Impress” vadovė su gausiu būriu kolegų iš Lietuvos bei Rusijos. K. Tutkuvienė su liūdesiu prasitarė, kad įvairiuose Lietuvoje vykstančiuose mokymuose, kuriuos veda ir ji, retai kada sutinka kolegių iš Utenos „Nesuprantu, kaip merginos nebijo eiti pas kosmetologes, kurios nėra baigusios jokių mokslų, o tik gavusios vienokį ar kitokį pažymėjimą. Juk norint tapti geru visažistu, reikia daug laiko, žinių bei noro.” K. Tutkuvienė po 17 metų darbo prisipažino, kad tik dabar jaučiasi vertinama, ir šyptelėjo sakydama, kad yra girdėjusi kalbų, jog jos darbų neretušuotos nuotraukos daromos naudojantis programa „Photoshop”.

Nuotakų bumas

Paklausta apie praėjusią vasarą, K. Tutkuvienė šypsojosi. Jai šis metų laikas pats smagiausias, o šeštadieniais darbą pradėti nuo 3–4 val. ryto jau yra įpratusi. Grožio terapeutė K. Tutkuvienė su nuotakomis pirmojo susitikimo metu aptaria visas detales: tiek suknelių subtilumus, tiek šukuosenos vingrybes, tiek papuošalus. Ji mielai pataria ir padeda stiliaus klausimais, o prie jų juk turi derėti ir makiažas. Po daugelio metų praktikos K. Tutkuvienė tikrai žino, ką sako, tad merginos mielai atsiduoda į profesionalios visažistės rankas. Juk taip norisi tą dieną atrodyti nepriekaištingai, o K. Tutkuvienė tikrai padeda pasiekti geriausią rezultatą.

Grožio salonas „Impress” yra įsikūręs Utenos miesto centre, naujai atsidariusiame verslo centre „Utena”, II a. (J. Basanavičiaus g. 49A). 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas