Aplinkos ministras apdovanojo statinių šiltinimo lyderę UAB „Dauniškis ir Ko“

Praėjusią savaitę Panevėžio „Cido” arenoje vyko 16-oji Statybininkų dienos šventė, kurioje tradiciškai profesinės statybininkų šventės metu buvo pagerbti ir apdovanoti šalies statybos įmonių atstovai. Jie buvo pagerbti valdžios institucijų ir jų atstovų garbės raštais, „Profesijos riterio” ženklais, kitais apdovanojimais. Pirmą kartą išrinktas ir šventėje apdovanotas geriausias metų inžinierius ir statinių šiltinimo lyderis, kuriuo tapo ir uteniškių bendrovė UAB „Dauniškis ir Ko“.

Lietuvos statybininkų asociacijos rengiama šventė – tai savotiškas įvertinimas ir metinių rezultatų apibendrinimas, statybos organizacijų vadovų, darbuotojų pagerbimas. Profesinio meistriškumo apdovanojimas statybos įmonių kategorijoje buvo suteiktas ir bendrovei „Dauniškis ir Ko”, kuri įvertinta už kokybiškai atliktus šiltinimo darbus modernizuojant daugiabučius namus Ignalinoje. Apdovanojimą iš aplinkos ministro Kęstučio Trečioko rankų atsiėmė UAB „Dauniškis ir Ko” direktorius Alvydas Rudokas.
Pasak įmonės vadovo, 2013–2015 metais Lietuvoje renovacijos darbus vykdė 278 šalies statybinės bendrovės. Iš šių organizacijų pernai atrinktos kokybiškiausiai ir daugiausia renovacijos darbų atlikusios įmonės. Tarp geriausiųjų šalyje pateko ir uteniškių bendrovė „Dauniškis ir Ko”.
Šios įmonės darbuotojai Ignalinoje renovavo ar šiuo metu renovuoja 26 namus, taip pat darbai vykdomi Molėtuose, Zarasuose, Trakuose.
Kad įmonei užsakymų ir darbų netrūksta, rodo ir puikūs „Dauniškis ir Ko” darbų rezultatai – nuo 2013 iki 2015 metų įmonė atnaujino 40 pastatų.
Direktorius A. Rudokas už pastangas ir pasiekimus dėkingas šios įmonės gamybos vadovui Povilui Radlinskiui ir kitiems darbuotojams.

L. Narčienės ir UAB „Dauniškis ir Ko” archyvo nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas