Gėlių studija – kvepianti Provansu

Šį pavasarį Utenoje, Aušros gatvėje, duris atvėrė nauja gėlių studija, išsiskirianti puokštėmis, kurios dvelkia Provansu ir žavi lauko gėlių atspalviais. Utenoje didelis gėlių pasirinkimas, tačiau išskirtinių puokščių iki šiol buvo įmanoma surasti tik keliuose gėlių salonuose. Gėlių studijos savininkė, floristė Asta kviečia uteniškius bei svečius apsilankyti naujoje erdvėje ir gauti informacijos gėlių auginimo, priežiūrios bei dekoravimo klausimais. Išskirtinio dėmesio sulauks būsimos nuotakos.

Vestuvių dekoravimas

Prieš 3 mėnesius atidaryta gėlių studija jau sulaukė gėlių mylėtojų dėmesio. „Džiugu, kad nemažai būsimų nuotakų studijos floristėms patikėjo papuošti savo vienintelę ir taip laukiamą gyvenimo šventę”, – sakė Asta ir pridūrė, jog nuotakos gaus tikrai profesionalius patarimus bei informaciją apie naujausias vestuvių mados tendencijas. Floristės vestuvių šventę puošia ir kituose Lietuvos miestuose. Gėlių studijos savininkė nekantraudama laukia artėjančio vestuvių sezono ir tikisi, jog į studiją užsuks ne tik būsimos nuotakos, bet ir jų išrinktieji bei kiti vestuvių svečiai. Jaunieji savo šventę planuoja prieš pusmetį ar daugiau, todėl būsimą šventę galima papuošti taip, kad joje jauku būtų ne tik jaunavedžiams, bet ir svečiams. „Pirmiausia apžiūrime būsimos šventės vietą, tada su jaunaisiais sprendžiame, ką puošime, kokia bus šventės stilistika, aptariame, kokios gėlės bei jų deriniai puoš šventę, kokie bus naudojami indai, labiausiai derantys prie viso šventės vietos interjero”, – apie vestuvių šventės pasirengimą pasakojo gėlių studijos savininkė. Labai svarbu, kad šventės dekoracijos, jaunųjų apranga, būsimos nuotakos lūkesčiai susilietų į bendrą grožio harmoniją, bendrą šventės visumą.

Puokščių išskirtinumas

Floristė Asta stengiasi kurti tokias puokštes, kurios, anot jos, keltų žmogui tam tikrą emociją. Juk nėra paslaptis, kad kiekviena moteris yra skirtinga ir nori dėmesio bei išskirtinumo, kiekviena turi savo mėgstamas gėles, kurios jai teikia didžiausią džiaugsmą, todėl gėlių studijos tikslas – kurti išskirtinę puokštę. „Pirmiausia bendraudama su užsakovu išsiaiškinu, kokia proga bus teikiama puokštė, žmogaus amžių, jo charakterį, klausiu, kokios gėles ar jų spalvų deriniai labiausiai nudžiugintų puokštės gavėją”, – apie savo darbo subtilybes pasakojo Asta. Juk visi suprantame, kad gėlės daro žmones laimingesnius. Kiekviena moteris ar vyras džiaugsis padovanota puokšte, jos aromatu, nes ji buvo kurta išskirtinai tik tam žmogui.
Kaip žmogus turi savo aurą, savo energetiką, taip ir kiekviena gėlė perteikia vis kitokį jausmą, dėl to mes vienas gėles mėgstame labiau už kitas. „Kartais pamačius žmogų nesunku nuspėti, kokias gėles jis rinksis, todėl stengiuosi jam patarti ir padėti dar labiau save atskleisti, kad pasirenkamos gėlės suteiktų jam didžiausią džiaugsmą”, – sakė Asta.
Kiekvienas žmogus turi kūrybos gyslelę, savitą savo vidinio pasaulio išraišką. „Aš ją atradau kaip kūrybą gėlėmis. Puokštės kūrimo procesas man lyg meditacija, kurio rezultatas – šilumos transformacija į dovanotojo širdį, juk kiekvieno floristo sukurta puokštė atspindi jo asmenybę, vidinius potyrius, jo vidinį pasaulį”, – sakė floristė ir gėlių studijos savininkė Asta.

Gėlių studija yra Aušros gatvėje, kavinės „Elfas” pastate. Studija dirba visą savaitę 7.45–18 val., išskyrus sekmadienius. Užsakymai priimami ir telefonu 8 610 69 028. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas