Vaizdo stebėjimas, saugos sprendimai – jau ir Utenoje

Daugeliui žmonių, kurie gyvena nuosavuose namuose ar įsirenginėja butus, aktualus apsaugos ir priešgaisrinės saugos klausimas. Kiekvienas, turintis garažą ar galvojantis apsaugoti savo turtą lauke, neišvengiamai ieško patikimų, profesionalių specialistų, galinčių pasiūlyti vaizdo stebėjimo priemonių. Ilgametę vaizdo stebėjimo bei apsaugos sistemų pardavimo ir montavimo patirtį turinti įmonė UAB „Levoriškis” savo padalinį atidarė ir Utenoje.

Daugiau nei 20 metų patirtis
1993 metais įkurta specializuota įmonė UAB „Levoriškis” vykdo apsaugos signalizacijos, gaisro aptikimo ir signalizavimo, vaizdo stebėjimo, įėjimo kontrolės įrangos, perimetro bei teritorijų apsaugos sistemų didmeninę ir mažmeninę apsaugos įrangos prekybą, projektavimą, montavimą, techninę priežiūrą (aptarnavimą) bei ekspertizę. „Bendradarbiaujame ir tiekiame įrangą iš 36 gamintojų, kurie yra po visą pasaulį išsibarstę savo srities lyderiai. Galime pasiūlyti daugelio žinomiausių ir pasaulyje pripažintų gamintojų įrangą”, – sakė UAB „Levoriškis” Utenos padalinio vadovas Juozas Nagys. Vadovo teigimu, UAB „Levoriškis” užpatentavo savo prekinį ženklą SIGNA, kurį suteikia tik geriausiems tos grupės produktams. Įmonės šūkis – „Ilgametė patirtis, pažangiausi produktai, profesionalus darbas – viskas iš vienų rankų – paprasta ir patogu.”
„Iki šiol turėjome keturis skyrius – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Telšiuose, o Aukštaitijoje jo itin trūko”, – sakė UAB „Levoriškis” Utenos skyriaus vadovas. Pasak J. Nagio, Utena buvo pasirinkta kaip strategiškai patrauklus miestas, be to, miestas garsėja savo stabilia ekonomine padėtimi, dideliu specialistų skaičiumi, gyventojai statosi namus, įsirenginėja butus, smulkiojo verslo įmonės plečiasi ir auga. Iki šiol klientai iš Utenos ir kitų Rytų Aukštaitijos miestų profesionalią įrangą įsigydavo internetu. Viena yra susirasti internete ir ją užsisakyti, o visai kita, kai gali apžiūrėti, pasitarti. „Norėjome visus klientus iš Utenos apskrities pakviesti į netoli esantį prekybos saloną, kuriame būtų veikianti ekspozicinė įranga, viską jiems parodyti, suteikti kvalifikuotą konsultaciją, pasiūlyti pasirinkti iš kelių variantų ir rekomenduoti jiems labiausiai tinkantį techninį sprendimą”, – sakė J. Nagys. Vadovo teigimu, žmogus, pirkdamas įrangą, kuri saugos jo būstą, turtą, jo ir artimųjų sveikatą bei gyvybę, neturi pirkti katės maiše, jis viską turi pamatyti, susipažinti su įrangos galimybėmis, vizualiai įvertinti ir tik tada priimti sprendimą. Dabar tokią galimybę Utenos regionas turi. UAB „Levoriškis” Utenos skyriaus salonas yra Kupiškio g. 19, Utenoje (PC NIC).

Teikiamos paslaugos
Kiekvienas, statantis naują ar rekonstruojantis seną namą, susiduria su medžiagų ar įrankių vagystės grėsmėmis, todėl UAB „Levoriškis” siūlo specialias apsaugos sistemas. Šias sistemas labai lengva pritaikyti turto saugojimui, jas galima pajungti tiek prie mobiliojo ryšio su įspėjimu, tiek prie saugos komandos pulto. „Apie tokių sistemų egzistavimą daugelis net nežino”, – sakė J. Nagys. Vadovo teigimu, įmonė parduoda ir įrengia gaisro aptikimo, jo signalizavimo sistemas, be kurių šiuolaikinis namas neįsivaizduojamas. Vis daugiau uteniškių pageidauja ir vaizdo stebėjimo bei įrašymo sistemų. „Faktas tas, kad vagys, matydami patikimas apsaugos sistemas ir vaizdo stebėjimo kameras, bijo, todėl renkasi kitus, mažiau apsaugotus objektus”, – įsitikinęs Utenos padalinio vadovas. Pasak J. Nagio, UAB „Levoriškis” siūlo ir gausų įėjimo kontrolės bei teritorijų / perimetrų apsaugos sistemų pasirinkimą. Šios užtikrina individualių namų apsaugą, jas labai lengva naudoti.
„Visus klientus, pradėjusius statybų ar remontų darbus, kviečiame atvykti į mūsų skyrių Utenoje arba išsikviesti patyrusį specialistą į objektą ir tiesiogiai aptarti, ko pageidaujama. Tuomet įmonė visuomet pasiūlo kelis alternatyvius variantus, o klientas renkasi tai, kas jam aktualiausia”, – sakė J. Nagys. Visas šias sistemas įmonė parduoda ir įrengia ne tik individualiems namams, bet ir verslo įmonėms. Visiems įmonės atliktiems darbams yra taikoma penkerių metų garantija, įrangai – dvejų. Aptarnaujama ir pasibaigus garantiniam laikotarpiui. Kainos yra konkurencingos, nes įmonė pati įrangą importuoja, visada užtikrina geriausią kokybės ir kainos santykį. Svarbiausia, kad klientas visas sergėjimo, gaisro aptikimo ir signalizavimo, vaizdo stebėjimo, įėjimo kontrolės ir teritorijų / perimetrų apsaugos sistemas gali susikomplektuoti vienoje vietoje – UAB „Levoriškis”.

Visus uteniškius ir miesto svečius UAB „Levoriškis” Utenos skyrius kviečia apsilankyti salone, esančiame Kupiškio g. 19, Utenoje (PC NIC), ir patiems įsitikinti apsaugos, priešgaisrinės saugos bei vaizdo stebėjimo sistemų pasirinkimo galimybėmis. Darbo laikas darbo dienomis nuo 8 iki 17 val., penktadieniais nuo 8 iki 16 val. Tel. 8 620 42 631. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas