Grožio studija „Bliss Beauty“ – „Žinau grožio formulę!“

Dažnas iš mūsų pažiūrėjęs į veidrodį suprantame – taip, reikia save labiau prižiūrėti, puoselėti veido ir kaklo odą, rankas. Ir man reikia pagalbos! Ne veltui amerikiečių mados dizaineris Calvin Klein yra pasakęs: „Gražiausia moteris ta, kuri atrodo natūraliai… Deja, tam reikia makiažo.” Šį kartą pristatome prieš pusmetį atsidariusią grožio studiją „Bliss Beauty” ir jos vadovę Indrę Ringelevičiūtę.

Susipažinkime
„Esu Indrė Ringelevičiūtė. Penktus metus dirbu kosmetologe-visažiste. Tai – mano darbas, hobis ir didžiulė gyvenimo dalis, kuri man suteikia daug džiaugsmo. Vilniaus kolegijoje įgijau higieninės-dekoratyvinės kosmetologijos specialybę. Nuolat keliu kvalifikaciją, tobulinuosi įvairiuose kursuose-seminaruose” – paprašyta prisistatyti išberė Indrė.
Dar mokydamasi Vilniuje ji įgavo neįkainojamos darbo patirties SPA centre – tai dėmesys, nuoširdus bendravimas su klientu. Kaip sakė pati Indrė, tai nėra darbas konvejeriu, kai vienai merginai lakuoji nagučius, kitai dažai antakius, o trečia laukia savo eilės. Jei valanda skirta salono svečiui – tą valandą Indrė ir praleis su juo. Studijos savininkė vertina darbo kokybę ir patį žmogų.
Grožio studijoje ant sienos matoma tik dalis baigtų mokymų, kursų, seminarų. Kaip teigė Indrė, galbūt ant sienos pakabinti vertingiausi nuopelnai grožio srityje. Visai neseniai ji viena iš pirmųjų kosmetologių baigė kontūrinio makiažo (dar vadinamo permanentiniu) mokymus pagal naują technologiją. Nuo permanentinio jis skiriasi atlikimo technika, geresnėmis darbo priemonėmis, kokybiškesniu pigmentu ir svarbiausia gražesniu rezultatu. „Tai tikrai neturi būti tatuiruotė, kuri išliks 10 m.”, – sakė Indrė. Šios technikos ji mokėsi pas Valeriją Masaitienę – vieną iš kontūrinio makiažo pradininkių Lietuvoje. Tad su šiomis naujovėmis ji siekia supažindinti ir savo klientes. Kaip voverė besisukdama rate Indrė ne tik dirba grožio studijoje, šiuo metu baigia magistrantūros studijas, bet ir nuo rugsėjo mėnesio dėsto Utenos kolegijoje kosmetologiją.

Teikiamos paslaugos
Grožio studija „Bliss Beauty” teikia įvairias paslaugas – makiažai įvairioms progoms, manikiūras ir pedikiūras, gelinis nagų lakavimas, nagų padengimas BIO geliu, ilgalaikis kontūrinis makiažas (permanentinis), depiliacijos, antakių korekcijos. Būtent dėl makiažo Indrė ir pradėjo domėtis kosmetologija dar būdama 17-os metų. Tuo metu dirbusi Birutė Pajedienė, kaip sakė Indrė, tapo jos guru. Ji ne kartą ir vėliau tobulinosi pas šią meistrę.
Grožio studijoje vis populiarėja ir veido procedūros: drėkinančios, stangrinančios, priešraukšlinės ir kt. Indrės teigimu, neužtenka tik uždėti veido kaukę, būtinas ir veido masažas. Šias procedūras ji supranta ir atlieka kaip SPA centre – žmogus turi atsipalaiduoti ir mėgautis. Tai puiki malonumo dozė kiekvienam ir idėja dovanai. Veido procedūros kaina 35–80 litų (10,14–23,17 Eur).
Netrukus studijoje įsikurs ir nauja plaukų stilistė, kuri šiuo metu tobulinasi Vilniuje. Tad „Bliss Beauty” galėsite atsinaujinti nuo galvos iki kojų.

Pirmoji Utenoje
Pokalbio metu Indrė atskleidė ir naujieną Utenoje. Nuo lapkričio mėnesio startuoja makiažo pamokos visoms, norinčioms išmokti dažytis ar nežinančioms, kokią kosmetiką pasirinkti. Tai trijų dienų kursas, o pamokų temos – tinkama veido priežiūra, šepetėlių pasirinkimas, makiažo pagrindo padengimas, kosmetikos krepšelio analizė (kas reikalinga, ko nereikia), savo kosmetikos krepšelio pritaikymas, akių formavimas dieniniam makiažui (2 ar 3 variantai), veido modeliavimas, antakių formavimas pagal veido formą. Tad visos norinčios gali registruotis į mokymus skambindamos telefonu arba tiesiog užsukti į grožio studiją „Bliss Beauty”.

Norinčios susipažinti su „Bliss Beauty” salono naujovėmis ir teikiamomis paslaugomis kviečiamos rezervuoti laiką procedūroms tel. 8 676 85 986 arba užsukti į grožio studiją, esančią pačiame Utenos miesto centre, Utenio a. 11. „Bliss Beauty” – kai norisi atsinaujinti! 

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas