Pramogos Utenos laisvalaikio klube

Turbūt daugelis uteniškių gerai prisimena dabar jau legendinį naktinį klubą „Tornadas”, kuris ilgus metus klientus ne tik iš Utenos traukė puikia atmosfera, gera muzika ir linksmybėmis. Vėliau jaunimas turėjo dar kelias vietas pašokti, kol ir jų neliko. Tačiau beveik prieš metus atsidarė naujas, erdvus klubas „Laisvalaikis”. Būtent apie pramogas Utenoje ir kalbamės su jo vadovu Sigitu Kurpiu.

Klubui „Laisvalaikis” jau beveik metai

Kurį laiką jaunimui iš tiesų buvo sunkus metas, nes jie neturėjo vietos Utenoje, kur galėtų pašokti, susipažinti ar linksmai praleisti laiką. Tuomet vieni išeidavo pavakaroti į kavines ar picerijas, kiti važiuodavo į Molėtuose veikiantį klubą, dar kiti – į Vilnių. Taip tęsėsi keletą metų, kol pernai prieš Šv. Kalėdas Aušros g. 80, Utenoje, buvo atidarytas naujas, erdvus „Laisvalaikio” klubas. „Mintis atidaryti klubą kilo visai neatsitiktinai, savaitgaliais matydavau pilną miestą jaunimo, kuris rinkdavosi stovėjimo aikštelėse, parkuose prie užtvankos ir kitose vietose ir neturėdavo kur kultūringai pasiklausyti muzikos, susipažinti, pašokti bei pasilinksminti”, – pasakojo S. Kurpis. Pasak jo, buvo paruoštos didelės, daugiau nei 570 kv. m, patalpos ir „Statvos” pastate atidarytas klubas, kuriame yra apie 100 sėdimų vietų, didelė, daugiau nei 300 kv. m, šokių salė, kur vienu metu gali linksmintis iki 600 žmonių. „Laisvalaikis” nuo pirmų dienų sulaukė pripažinimo ir čia savaitgaliais visuomet galima matyti kelis šimtus uteniškių ir miesto svečių, užsukusių pasilinksminti. „Nuo pat pirmų dienų griežtai atliekame svečių atranką. Į klubą apsvaigę, netinkamai apsirengę ar agresyviai nusiteikę svečiai neįleidžiami”, – pasakojo S. Kurpis. Pasak jo, dirba panašios patirties turintys apsaugos darbuotojai iš Utenos ir Vilniaus, todėl tvarka užtikrinama visada. Kiekvieną savaitgalį ir kitomis švenčių dienomis klube galima sutikti ne tik uteniškių, bet ir svečių iš Rokiškio, Anykščių, Zarasų, Molėtų ir kitų miestų.

Klube ne tik jaunimas

„Nuo pirmų dienų įrengdami patalpas galvojome apie tai, kaip suderinti erdves jaunimui ir vyresniems lankytojams, todėl klube visuomet galima sutikti ir brandaus jaunimo”, – šypsodamasis sakė S. Kurpis. Dažnai būna ir taip, kad vienoje šokių salėje šoka ir jaunimas, ir jiems į tėvus tinkantys suaugusieji. Kartas nuo karto pasilinksminti ir pašokti nori visi, todėl visai natūralu, kad klube gimtadienius, jubiliejus ar kitas šventes pažymi įvairaus amžiaus žmonės. Būtent pagal esančią publiką, jų pageidavimus parenkama ir muzika. Jei ateina daugiau jaunimo, tuomet didžėjus parenka šiuolaikiškus šokių muzikos kūrinius, jei yra ir vidutinio amžiaus žmonių, tuomet būna ir jiems skirtos muzikos. „Jau pamatėme, kad visi ž tiek jaunimas, tiek vyresni lankytojai – mėgsta lietuvišką muziką, todėl ji sudaro pagrindinius grojaraščius”, – sakė S. Kurpis.

Specialūs renginiai

„Laisvalaikio” klube vis daugiau ir daugiau vyksta teminių vakarų. Koncertuoti atvažiuoja gerai Lietuvoje žinomi atlikėjai bei grupės. Vasaros pabaigoje koncertavo grupė „Kitokios”, studentams buvo surengta Rugsėjo pirmosios šventė, o prieš kelias savaites – ir krikštynos. Pastaruosiuose renginiuose susirinkdavo daugiau nei 300 žmonių – ir ne tik studentų. Bendraujame su Utenos kolegijos studentų atstovybe, todėl tokių ir panašių renginių tik daugės”, – sakė S. Kurpis. Pasak jo, jau suplanuotas ir kitą pirmadienį – spalio 27 dieną, įvyks teminis „Helovyno” vakaras, skirtas studentams, į kurį, žinoma, kviečiami visi norintys. Negalintiems linksmintis savaitės pradžioje, „Helovyno” vakaras bus surengtas ir penktadienį – spalio 31 d. „Dar tebeskamba atgarsiai ir po puikiai pavykusio Žilvino Žvagulio koncerto praėjusį savaitgalį”, – geru žinomo atlikėjo pasirodymu džiaugėsi „Laisvalaikio” vadovas. Į renginį susirinko per 300 uteniškių ir miesto svečių. Pasak jo, jau planuojamas ir lapkričio 7 dieną turėtų įvykti „Humoro klubo” vakaras, po to – diskoteka. Lapkričio 8 d. koncertuos grupė ,,G&G Sindikatas”. Penktadieniais nuo 17 iki 21val. rengiamos diskotekos 5–8 klasių mokiniams. Klubas nuolatos organizuoja įvairias akcijas, pavyzdžiui, įėjimas merginoms yra nemokamas arba dalijami pakvietimai. Visas akcijas bei renginius ir jų anonsus geriausia sekti klubo „Laisvalaikis” paskyroje „Facebook’e” („Laisvalaikio” klubas).

Visi uteniškiai ir miesto svečiai laukiami klube „Laisvalaikis”. Penktadieniais ir šeštadieniais durys atidaromos nuo 23 val. (žiemos metu bus nuo 22 val.) ir dirba iki 3–4 val. nakties. Renginių metu pradedama dirbti anksčiau. Daugiau informacijos „Facebook”paskyroje „Laisvalaikio klubas” arba tel. 8 614 29 966

Autoriaus nuotraukos                                                                       

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas