CHARLOT – prekės biurui ir mokyklai

Ką tik prasidėjo mokslo metai, tačiau ne visi mokiniai ir jų tėvai suskubo įsigyti reikalingų kanceliarinių priemonių. Įmonės taip pat grįžta prie didžiųjų darbų, taigi ir joms reikia kanceliarinių prekių. Apie prekes biurui bei mokyklai kalbamės su naujos parduotuvės CHARLOT Utenos skyriaus vadove Sandra Gužiene.

20 metų patirtis
Kanceliarinių prekių parduotuvių tinklas CHARLOT apima visas tris Baltijos šalis. Įmonė, dirbanti nuo 1994 m., sujungė šešias įmones į vieną ir dabar plečia tinklą Lietuvoje. „Parduotuves turime aštuoniuose didžiuosiuose miestuose, o nuo rugsėjo mėnesio – ir Utenoje, J. Basanavičiaus g. 52, (PC „Senukai”)”, – sakė S. Gužienė. Vadovės teigimu, beveik du dešimtmečius dirbanti įmonė uteniškiams siūlo platų kokybiškų ir nebrangių prekių asortimentą. Parduotuvėje galima rinktis iš daugiau nei 4 000 skirtingų prekių. CHARLOT prekiauja vieno didžiausių pasaulyje rašymo ir piešimo priemonių gamintojo „Faber-Castell” (Vokietija) produkcija, taip pat BIC rašaliniais parkeriais, „College” sąsiuviniais, „Giotto” flomasteriais, „Gamma” akvareliniais dažais ir guašu bei kitų gamintojų prekėmis. „Mūsų parduotuvėje įsigysite gaminių iš pirmų rankų, todėl garantuojamos kokybiškos prekės už tikrai prieinamą kainą”, – kainos ir kokybės santykį pabrėžė CHARLOT parduotuvės Utenos skyriaus vadovė. S. Gužienės teigimu, uteniškiai, apsilankę parduotuvėje, visada sulauks aukščiausio lygio aptarnavimo, o kvalifikuoti konsultantai padės išsirinkti norimas prekes.

Mokyklinės ir biuro prekės
„Visiems uteniškiams norime pasiūlyti mokyklinių prekių, gausų dailės reikmenų asortimentą ir biuro prekių”, – sakė S. Gužienė. Vadovės teigimu, didelėje bei jaukiai įrengtoje prekybos salėje mokiniai ar jų tėvai gali pasirinkti iš plataus įvairiaspalvių kuprinių asortimento, sąsiuvinių, aplankalų, pieštukų, trintukų, rašymo priemonių bei mokyklinių prekių, kokių tik gali prireikti. CHARLOT parduotuvėje yra gausus dailės reikmenų pasirinkimas – nuo dažų ir teptukų pradedančiajam dalininkui, iki specialių reikmenų profesionalui.
CHARLOT dirba, kad klientai operatyviai gautų visko, ko reikia šiuolaikiniam biurui. Prekių ir paslaugų spektras apima visą raštinės reikmenų, konferencinės ir biuro technikos, informacinių technologijų (IT) eksploatacinių medžiagų, higienos ir valymo reikmenų asortimentą. Taip pat – verslo dovanas, maistą biurui, konferencinių salių projektavimo ir įrengimo sprendimus, biuro baldus, kitas paslaugas biurui. Parduotuvėje ypač platus įvairiausių segtuvėlių, segtuvų bei aplankų pasirinkimas. „Мūsų darbo standartai peržengia tradicinį biuro prekių tiekimą. Patariame, padedame spręsti problemas ir kartu ieškome klientui naudingiausio sprendimo”, – sakė S. Gužienė. Pasak CHARLOT Utenos skyriaus vadovės, visos užsakytos prekės pristatomos tiesiai klientui į biurą, taigi sumažėja laiko sąnaudos ir nepatiriama papildomų nepatogumų. Biurai gali užsisakyti atvykę į parduotuvę arba el. p.: utena@charlot.lt, sandra.guziene@charlot.lt.

Kitos CHARLOT teikiamos paslaugos
„Esame puikioje, strategiškai patogioje vietoje – Utenos miesto centre”, – sakė CHARLOT parduotuvės Utenoje vadovė. Pasak S. Gužienės, jau teikiamos ir kopijavimo, spausdinimo iš USB, tiek juodai baltų, tiek spalvotų lapų, paslaugos. Spausdintuvas prijungtas prie interneto, tad jei reikia greitai atspausdinti koncerto ar lėktuvo bilietą – prašom pas mus.
Teikiamos laminavimo, įrišimo, skenavimo, kasečių pildymo (rašalinių / lazerinių) paslaugos tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims. Pagal kliento pageidavimą įmonė daro ir reklaminius gaminius, antspaudus bei vizitines korteles.

Visus uteniškius ir miesto svečius nauja kanceliarinių, mokyklinių bei biuro priemonių parduotuvė CHARLOT LT, esanti J. Basanavičiaus g. 52, Utenoje (PC „Senukai”), kviečia apsilankyti ir patiems įsitikinti prekių gausa. Darbo laikas darbo dienomis nuo 10 iki 19 val., šeštadienį nuo 9 iki 16 val., sekmadienį nuo 9 iki 14 val. Daugiau informacijos tel.: 8 605 67 940, 8 674 08 767; www.charlot.lt, sandra.guziene@charlot.lt 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas