Kalėdiniame verslo forume – gausa apdovanojimų

Kiekvienų metų pabaigoje Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų (PPAR) Utenos filialas tradiciškai sukviečia savo narius ir bičiulius į Kalėdinį verslo forumą. Tai, anot Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų Utenos filialo direktoriaus Jurgio Dumbravos, puiki proga visiems susiburti draugėn, apžvelgti besibaigiančių metų svarbiausius įvykius ir atliktus darbus, kartu pasidžiaugti aukštais Utenos apskrities įmonių pasiekimais, įvertinti įvairių sričių profesionalus.

Šį kartą Panevėžio PPAR Utenos filialo verslo atstovai rinkosi Alantos technologijos ir verslo mokyklai priklausančiame dvare. Į susitikimą atvyko daug svečių: Alantos technologijos ir verslo mokyklos vadovas Vladas Pusvaškis, Molėtų rajono savivaldybės mero pavaduotoja Vaida Saugūnienė, Panevėžio PPAR prezidentas Sigitas Gailiūnas, Panevėžio PPAR generalinis direktorius Visvaldas Matkevičius, LR Seimo narys Edmundas Pupinis, Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorius Audrius Remeikis, Anykščių rajono savivaldybės meras Sigutis Obelevičius, Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, Utenos apskrities darbdavių asociacijos prezidentas Albinas Kazanavičius.

Susirinkę verslininkai sulaukė gausių apdovanojimų. Buvo įteiktos ne tik bronzos darbo žvaigždės, darbo žvaigždės medaliai, padėkos ženklais įvertintos įmonės, dėmesio netrūko ir iš Seimo nario, (Seimo Pirmininko ir jo pavaduotojos padėkos raštais buvo apdovanotos trys įmonės), Utenos rajono mero padėkomis apdovanotos dvi Utenos įmonės, o geriausia Utenos apskrities gamybos įmone pripažinta bendrovė „Vytrolma”, o geriausios paslaugų įmonės vardas šiemet atiteko „Utenos komunalininkui”.

Plačiau apie šią šventę skaitykite trečiadienio laikraštyje „Utenos diena”.

Adolfo Sinkevičiaus nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas