Išsirinkime šauniausią verslininką!

Ateina labai atsakingas metas, kai rinksime ne tik šalies Prezidentą, bet ir vietinę savivaldą, europarlamentarus. Todėl iki gegužės mėnesio kviečiame Jus, mieli skaitytojai, dalyvauti mūsų organizuojamuose rinkimuose.

Vietos savivaldos ir Prezidento rinkimai artimi mūsų „dūšiai”, kaip artimi ir visi bendradarbiai ar darbdaviai. Todėl vėl grįžtame prie jau patikrintos temos – visą mėnesį balsuoti už specialistą ar visuomenės veikėją, o šiuo atveju – verslininką. Gruodžio mėnesį kai kuriuos verslininkus įvertins rajono savivaldybė. Mes turime kitą galimybę – įvertinti verslininką patys.
Šie žmonės atiduoda visą save, kad mums visiems, darbuotojams, būtų sukurtos kuo geresnės darbo vietos, kad mes gautume pakankamai pajamų ir, svarbiausia, kad nebebėgtume iš Lietuvos ir Utenos. Pastaruoju metu dėl darbo jėgos verslininkai susiduria su didžiulėmis problemomis, nes jos nebėra. Todėl skatindami Jus prisiminti ir pagerbti mūsų verslininkus, direktorius, įmonių vadovus, jų savininkus kviečiame smagiam konkursui, kurio kuponą rasite laikraštyje „Utenos diena”. Belieka tik jį iškirpti ir atnešti ar atsiųsti į redakciją. Rezultatas – garantuotas.

Jau balsuojama už „Utenos prekybos” vadovą Robertą Miliauską, bendrovių „Dauniškis ir Ko” direktorių Alvydą Rudoką, „Nosted mechanika” vadovą Dainių Tvarijoną, „Vytrolmos” vadovą Rolandą Mackų, „Utenos melioracijos” gen. direktorių Liuonių Purvinį, „Utenos vandenų” direktorių Adolfą Juršį, „Utenos komunalininko” direktorių Tautgirdą Narbutą, „Šilumos tinklų” direktorių Gintarą Diržauską, „Utenos trikotažo” gen. direktorių Algirdą Šabūną.

Linkinti sėkmingų balsavimų „Utenos dienos” redakcija

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas