UAB „Egvilė“ langus ir kitas paslaugas siūlo jau 20 metų

Utenoje, Vyžuonų g. 19, įsikūrusi langus, duris, ir kitus produktus siūlanti UAB „Egvilė“. Įmonė skaičiuoja jau dvidešimtus veiklos metus. Kaip sakė jos vadovė Eitutė Mardosienė, visada laukiami nauji verslo ir privatūs klientai, tačiau labiausiai UAB „Egvilė“ darbuotojai didžiuojasi savo nuolatiniais klientais. Šie ne tik grįžta atlikti daugiau užsakymų, bet ir atveda naujų užsakovų.

Asortimentas – tikrai platus

Kaip pasakojo E. Mardosienė, UAB „Egvilė” sėkmingai vykdo plastikinių langų, durų, buitinių ir pramoninių vartų, aliuminio konstrukcijų pardavimą ir montavimo paslaugų teikimą. „Džiaugiamės, kad ne tik tenkiname Utenos miesto gyventojų poreikius, bet ir savo paslaugas teikiame kituose Lietuvos miestuose, – dėstė pašnekovė. – Netolimoje ateityje savo asortimentą planuojame papildyti mediniais langais.”
Pasak vadovės, kompanija stengiasi plačiu prekių pasirinkimu patenkinti visų klientų – tiek privataus, tiek verslo sektoriaus – poreikius. „Taip pat siūlome vartų automatikas, kelio užtvarus ir berėmes konstrukcijas, – pabrėžė pašnekovė. – Klientai, įsigiję langus, taip pat gali įsigyti ir vieną populiariausių šių dienų interjero detalių – „roletus”, žaliuzes – siūlome platų medžiagų asortimentą. Vasaros metu labai populiari prekė – tinkliukai nuo vabzdžių. Šiais metais pastebėjome padidėjusią paklausą apsauginėms žaliuzėms.”

Ne tik parduoda, bet ir konsultuoja, montuoja

Anot pašnekovės, įmonės darbuotojai klientui gali ne tik parduoti patį gaminį, bet ir pakonsultuoti, padėti išsirinkti ar priimti tinkamiausią sprendimą. „Džiaugiamės, kad klientai pasitiki ir noriai konsultuojasi dar prieš nuspręsdami, kokie bus jų nauji langai ar durys. Padedame surasti tinkamiausią sprendimą pagal jų poreikius, – sakė įmonės vadovė. – Bendradarbiaujame su architektais ruošiant pastatų projektus, konsultuojame dėl geriausių techninių sprendimų.”
Pasak jos, įmonė ne tik parduoda, bet ir montuoja klientų įsigytus gaminius, atlieka jų garantinį aptarnavimą, remonto darbus po garantinio laikotarpio. „Turime savus montuotojus, visus montavimo darbus atliekame patys, todėl esame atsakingi ne tik už gaminį, bet ir už atliktus darbus, – tikino E. Mardosienė. – Klientas viską, ko reikia, įsigydamas iš vienų rankų sutaupo laiko, pvz.: vienu kartu pateikiama sąmata langams, vartams, durims; atliekami visų gaminių montavimo darbai iš karto (nereikia derinti kelių tiekėjų montavimo grafiko).”

„Be jūsų nebūtų mūsų”

Įmonės vadovė dėkoja klientams. „Be jūsų nebūtų mūsų”, – tvirtino E. Mardosienė ir pridūrė, kad įmonė dvidešimtmečio proga būtinai pateiks savo klientams specialių pasiūlymų ir visą lapkričio mėnesį taikys papildomą 10 proc. nuolaidą langams.
„Galime pasidžiaugti, kad klientai grįžta su naujais užsakymais, rekomenduoja mus savo draugams ir pažįstamiems, – sakė pašnekovė. – Labiausiai džiugina tai, kad girdime padėkos žodžius už kokybiškai atliktus darbus, malonų aptarnavimą.”
Įmonės vadovė džiaugėsi ir tuo, kad didelę klientūros dalį sudaro verslo klientai. Anot jos, įmone pasitiki tokios įmonės kaip UAB „Švyturys-Utenos alus”, UAB „Nosted mechanika”, UAB „Umaras”, AB „Rokiškio sūris”. „Taip pat sėkmingai bendradarbiaujame su statybos įmonėmis Utenoje ir kituose miestuose”, – pasakojo E. Mardosienė.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas