Naujos darbo galimybės Utenos rajono gyventojams

Utenos rajone nedarbas siekia daugiau nei 12 proc., tai – vienas aukščiausių rodiklių Lietuvoje. Nuo šiol rasti darbą gyventojams bus paprasčiau, nes rugsėjo mėnesio pradžioje Utenoje duris atvėrė personalo atrankos ir įdarbinimo paslaugas teikiančios bendrovės „HEADEX Group“ biuras.

Jau daugiau nei 15 metų įmonės konsultantai padeda visos Lietuvos gyventojams įsidarbinti ne tik Lietuvoje, bet ir Vakarų Europoje, Skandinavijos šalyse. „HEADEX Group“ per metus padeda rasti darbus daugiau nei 4 400 žmonių. Iki šiol apie 7 proc. įdarbintų žmonių sudarydavo gyventojai iš Utenos rajono.

„Mūsų patirtis rodo, kad Utenos mieste ir rajone gyvena tikrai darbštūs ir lojalūs darbuotojai. Atidarydami biurą čia siekiame būti arčiau žmonių, kad jiems galėtumėme suteikti išsamias konsultacijas ir tokiu būdu keisti nedarbo situaciją. Į biurą kviečiame užsukti pasiteirauti dėl darbo galimybių tiek sau, tiek ir artimiesiems,
kurie neturi darbo ar svarsto apie jo keitimą. Sieksime padėti visiems, ieškantiems ilgalaikio ar laikino darbo”, – sakė „HEADEX Group“ ryšių su visuomene atstovė Gerda Vanagė.

Pasak G. Vanagės, anksčiau Utenos rajono gyventojai į įdarbinimo konsultantus kreipdavosi elektroniniu paštu, telefonu, o konsultacijai ar darbo pokalbiui turėjo vykti į kitus miestus. Atidarydama biurą Utenoje, bendrovė „HEADEX Group“ siekia būti arčiau esamų ir būsimų darbuotojų, padėti jiems realizuoti save ir susikurti geresnį gyvenimą.

Utenos biure šiuo metu dirba profesionalus konsultantas, kuris padeda kandidatams rasti jiems labiausiai tinkantį darbą, o darbdaviams – geriausius darbuotojus. Šiuo metu ieškomi 175 darbuotojai darbui Lietuvoje ir 360 darbuotojai vykti į užsienį. Kiekvienas kandidatas gali rasti darbą pagal savo gebėjimus, ne visose siūlomose pozicijose reikalinga darbo patirtis. Ieškomi įvairūs darbuotojai – pakuotojai, prekių surinkėjai, krautuvo vairuotojai, montuotojai, gamybos darbuotojai ir kiti.

„HEADEX Group“ paslaugomis naudojasi per 200 Lietuvos ir užsienio įmonių, kurios ieško darbuotojų gamybos, prekybos, maitinimo, logistikos, klientų aptarnavimo ir administravimo srityse. Kandidatams siūlomi visos darbo dienos ir papildomi darbai, kurie gali būti lengvai suderinami su studijomis ar kita veikla.

Adresas: J. Basanavičiaus g. 49A, Utena.
Darbo laikas: pirmadienį–penktadienį 8–17 val.
Telefonas: +370 5 203 0060

„HEADEX Group” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas