„Bliss beauty“ – mums rūpi!

Indrė Ringelevičiūtė – puikiai uteniškiams žinoma grožio meistrė, visažistė, kosmetologijos lektorė, dėstanti Utenos kolegijoje.

Profesionalumas
„Mūsų darbe profesionalumas yra viena svarbiausių savybių“, – sakė I. Ringelevičiūtė. Jos teigimu, profesionalumas iš tiesų susideda iš kelių svarbių elementų. Tai – išsilavinimas, atitinkantis darbo sritį, bazinės žinios ir gebėjimas jas pritaikyti praktiškai. Kitas svarbus elementas – darbo praktika. Reikia daug laiko tobulinant įgūdžius.
„Svarbiausias ir privalomas profesionalumo bruožas – žinios bei kompetencija“, – pabrėžė „Bliss beauty” studijos vadovė. Jos teigimu, ši specialybė yra glaudžiai susijusi su nuolatiniu mokymusi, kvalifikacijos kėlimu, žinių gilinimu, tobulinimu ir įgūdžių ugdymu.

„Bliss beauty” studijoje dirbanti kirpėja-stilistė Kristina Latvėnė įsitikinusi, kad, norint neatsilikti, reikia nuolat gilinti žinias, domėtis savo profesinėmis naujienomis ir subtilybėmis. „Visoms uteniškėms, besirenkančioms savo grožio specialistes, patariu atkreipti dėmesį į tai, kokius mokslus yra baigęs specialistas, pas kurį jos lankosi. Pavyzdžiui, norint tapti kosmetologu reikia studijuoti trejus metus, o kosmetikas gali pabaigti pusės metų kursus, tačiau šių dviejų specialistų lygis bus labai skirtingas, o ir procedūras kosmetikas gali atlikti tik neinvazines“, – sakė I. Ringelevičiūtė. Jos teigimu, dar vienas svarbus grožio specialistų darbo elementas – saugumas. Deja, bet namuose dirbančios meistrės negali, nes neturi tam specialios įrangos, o dažnai ir nenori laikytis higienos reikalavimų. Dėl šios priežasties klientams sukeliama rizika susirgti odos ligomis, hepatitu ir kitais infekciniais ar bakteriniais susirgimais. „Be to, grožio specialistai darbui renkasi profesionalią, Europos Sąjungos standartus atitinkančią kosmetiką, o ne iš Kinijos atsisiųstas pigias klastotes“, – pabrėžė „Bliss beauty“ kirpėja-stilistė. Pasak jos, oficialiai dirbantis grožio salonas gauna higienos pasą, kuris įrodo, kad paslaugos atliekamos saugiai. „Jei norite gauti kokybišką paslaugą, rinkitės profesionalus, o ne mėgėjus”, – įsitikinusi I. Ringelevičiūtė.

Šventinės šukuosenos, makiažas
Populiariausios vasaros procedūros – šukuosenos ir makiažai. „Bliss beauty” studijos meistrėms svarbus klienčių bendras įvaizdis šventėje, todėl šukuoseną ir makiažą derina tarpusavyje su klienčių apranga ir aksesuarais. „Ypatingą dėmesį skiriame nuotakoms, jos turi būti gražios dieną ir naktį, šukuosena ir makiažas privalo derėti prie suknelės, aksesuarų ir šventės bendros stilistikos. Mums svarbu, kad mūsų klientės atrodytų tobulai ir jaustųsi gerai”, – sakė I. Ringelevičiūtė. Jai pritarė ir kirpėja K. Latvėnė teigdama, kad svarbi ne tik paslaugų kokybė, bet ir atviras bei nuoširdus bendravimas su klientu. „Mūsų klientai yra įvairūs ir stengiamės įtikti kiekvienam”, – užtikrino „Bliss beauty” kirpėja-stilistė.

Plaukų priežiūra ir kosmetologės paslaugos
Dažnai tinkamai parinkta šukuosena, plaukų spalva ar kirpimas gali pakeisti nuotaiką. Norint turėti gražius plaukus, juos reikia puoselėti ir skirti laiko. Patartina naudoti plauko būklę atitinkančias priemones, taip pat renkantis priemones atsižvelgti į metų laikus, nepamiršti palepinti plaukų stipresnėmis procedūromis.

„Bliss beauty” studijos kosmetologo kabinete atliekamos įvairios veido priežiūros procedūros. Kosmetologė pasiruošusi paaiškinti, kokia kosmetika tinkama odai ir kaip ją naudoti. Tikslingiau yra naudoti kokybiškas priemones kasdien, o ne vieną kartą pasidaryti veido procedūrą. Tinkamas prausiklis, tonikas ir veido kremas – tai būtinos priemonės klienčių vonioje. „Iš tiesų kiekviena klientė yra individualus atvejis, tad, kas tinka draugei, greičiausiai netiks Jums”, – sakė I. Ringelevičiūtė. Pasak jos, profesionalios konsultacijos metu klientėms parenkamos procedūros kabinete ir priemonės kasdieniam naudojimui.

Itin populiari ultragarsinio valymo procedūra – jau ir „Bliss beauty” studijoje. Šis būdas visiškai neskausmingas ir nepalieka potrauminių žymių. Taip pat atliekamas aparatinis manikiūras, teikiama permanentinio makiažo paslauga.

„Bliss beauty” studija įsikūrusi pačiame Utenos miesto centre, Utenio a. 11. Rezervuokite laiką tel. 8 646 41 040 arba užsukite į grožio studiją Jums patogiu metu. Taip pat mus galite rasti feisbuko profilyje Bliss beauty grožio studija arba socialiniame tinkle instagram: bliss_beauty_grozio_studija.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas