Utenoje verslo perspektyvomis domėjosi ūkio ministras Virginijus Sinkevičius

Balandžio 20 dieną Utenoje viešėjo ūkio ministras Virginijus Sinkevičius, domėjęsis mūsų regiono verslo perspektyvomis. Paprastai penktadieniais skirtingus regionus aplankantis ministras prisipažino, kad jam įdomu sužinoti, kaip veikia šalies pramonė, verslą kuriančios įmonės ir kaip jaučiasi darbuotojai.

Užsukęs į AB „Utenos trikotažas“ ir susitikęs su šios įmonės vadovais, ministras portalo udiena.lt žurnalistams prisipažino, jog atvyko turėdamas tikslų: jam svarbu žinoti, ko regionui išties trūksta, kuo Ūkio ministerija gali prisidėti prie pramonės klestėjimo, kaip sukurti daugiau gerai apmokamų darbo vietų tam, kad žmonės laimės neieškotų svetur. „Nesakau, kad Utenoje neklesti pramonė, bet galbūt galima kažką pakeisti dar geriau. Augimas turėtų būti kuo stabilesnis ir tvaresnis”, – akcentavo V. Sinkevičius. Jis pasidžiaugė, kad lankydamasis AB „Utenos trikotažas” pastebėjo, jog įmonė kuria darbuotojus motyvuojančią aplinką. Anot jo, tai ypač svarbu dirbant su jaunąja karta.

Po vizito šioje bendrovėje, ministras su lydinčia komanda pasuko į UAB „Umaras”, o paskui susitiko su mūsų rajono valdžios atstovais.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas