UAB AUTENA šiemet švenčia penkerių metų gimtadienį

UAB AUTENA, prekiaujanti atsarginėmis automobilių detalėmis, savo veiklą pradėjo 2013 metais ir per penkerius metus sugebėjo ne tik išsilaikyti konkurencingoje rinkoje, bet ir sutelkti lojalių klientų būrį. Uteniškiai, pasimetę prekių gausoje, ne kartą nusivylę aptarnavimu ar kaina didesnėse savitarnos parduotuvėse (būna, kad vienokia rašoma prekių lentynoje, o kitokia – kasoje), mieliau renkasi mažesnes parduotuves. Čia nedelsiant gali sulaukti konsultacijos apie prekių paskirtį, analogus ir, žinoma, kainą, be to, susiderėti dėl nuolaidos. Geriausia, kai abi pusės lieka patenkintos.

„Mūsų sėkmingos veiklos raktas buvo ir išliks – profesionalus, nuoširdus ir greitas pirkėjų aptarnavimas“, – įsitikinusi UAB AUTENA vadovė Vaida Markūnienė. Jos teigimu, šiandien klientai gerokai reiklesni, tikisi gauti daugiau ir smulkesnės informacijos apie konkrečią prekę, jos naudojimą, sertifikatus, atsiliepimus ir nori rinktis iš kelių gamintojų. „Tik nedidelėje įmonėje, kur vienas darbuotojas, pradėjęs bendrauti su klientu ir išgirdęs jo pageidavimus, užsako norimą prekę, gauna ją iš tiekėjų ir iš pirmų lūpų išgirsta atsiliepimus apie ją – įmanomas glaudus bei nuoširdus bendravimas su klientu“, – mažos įmonės privalumus toliau vardijo UAB AUTENA vadovė. Anot jos, dažnam vairuotojui reikia profesionalaus patarimo, kokius eksploatacinius skysčius, variklinę, greičių dėžės alyvą, hidraulinius skysčius rekomenduoja gamintojai. „Džiugu, kad per penkerius metus subūrėme lojalių klientų ratą, kurie vertina mūsų pastangas pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį, galime sėkmingai plėtoti savo veiklą”, – sakė V. Markūnienė. Vadovės teigimu, prieš dvejus metus, pasinaudojus Utenos rajono savivaldybės smulkiojo ir vidutinio verslo rėmino programa, atsirado galimybė padidinti kolektyvą ir klientų patogumui pailginti darbo laiką šeštadieniais iki 16 val. Parduotuvės vadybininkai ir pardavėjai nuolat gilina savo žinias įvairiuose seminaruose, konsultuojasi ir bendradarbiauja su kolegomis iš tiekėjų įmonių.

Parduotuvės išskirtinumas – atsarginių detalių parinkimo ir užsakymo paslauga. „Turime sutartis ir prieigas prie visų didžiųjų automobilių detalių tiekėjų sandėlių, prekes gauname tą pačią arba kitą dieną, todėl vairuotojams, ieškantiems detalių nepopuliarių ar retesnių modelių automobiliams, dažnai esame paskutinė viltis“, – sakė UAB AUTENA vadovė. Prekės tiekiamos tiesiogiai iš gamintojų ir tiekėjų, turinčių kokybės vadybos sistemos sertifikatus, todėl siūlomos tik kokybiškos automobilių atsarginės detalės konkurencingomis kainomis. Klientai jau spėjo pamėgti ir teigiamai įvertinti kas mėnesį skelbiamas akcijas įvairioms prekių grupėms. Apie tai kas mėnesį yra informuojama tinklapyje www.autena.lt, o naujienas sekti galima socialiniame tinkle https://www.facebook.com/autena.lt/. Žinoma, visą informaciją galima sužinoti ir užsukus į parduotuvę J. Basanavičiaus g. 75, Utenoje. „Šiemet savo klientams siūlome naujieną – dovanų čekį“, – sakė UAB AUTENA vadovė. Pasak jos, parduotuvėje galima įsigyti įvairios vertės dovanų čekių ir pradžiuginti savo artimuosius praktiškomis dovanomis, o siekiant didesnio veiklos efektyvumo jau yra sukurta galimybė atsiskaityti kortelėmis.

UAB AUTENA, įsikūrusi judrioje gatvėje – pačiame miesto centre – patogioje vietoje uteniškiams ir lengvai randama miesto svečių. Priešais parduotuvės langus esančioje stovėjimo aikštelėje pasistatę automobilį klientai turi galimybę pamatuoti patikusį aksesuarą ar detalę. Taupydami visų brangų laiką AUTENOS darbuotojai turi galimybę apžiūrėti Jūsų automobilį čia pat esančioje aikštelėje. Vairuotojų patogumui šalia veikia ir autoservisas.

Gimtadienio savaitę visų klientų laukia staigmenos! Kviečiame apsilankyti!

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas