Tai, ko tau trūksta iki pilnatvės

Nauji dantys ant implantų – patikimai, greitai ir ilgam

Gydymo metodas „visi ant keturių“ leidžia pamiršti fiziškai ir emociškai nepatogius išimamus dantų protezus.

Daugumos ar visų dantų netekusiems ir išimamus protezus nešiojantiems žmonėms skirta unikali, žinomos Švedijos kompanijos sukurta gydymo metodika „visi ant keturių“. Ji leidžia visus vieno žandikaulio dantis atkurti tik ant 4 implantų. Dviejų žandikaulių dantimis atkurti užtenka vos 8 implantų.

Taikant šią metodiką yra naudojami itin aukštos kokybės, unikalaus mikrodizaino ir makrodizaino dantų švediški implantai, kuriems gamintojas suteikia viso gyvenimo garantiją. Netrukus po implantavimo yra tvirtinami laikini nenuimami dantys, kurie leidžia žmogui gyventi savo įprastu gyvenimo ritmu: dirbti, bendrauti, keliauti, valgyti mėgstamą kietesnį maistą. Praėjus maždaug pusmečiui, laikini dantys pakeičiami nuolatiniais nenuimamais dantimis, kurie atrodo ir funkcionuoja tarsi nuosavi.

Metodika „visi ant keturių“ yra patvirtinta ilgalaikių mokslinių tyrimų ir pasaulinės gydymo praktikos. Tai patikimas, ekonomiškas ir ilgalaikis sprendimas. Tinkamai prižiūrimi nauji dantys ant implantų žmogui tarnauja visą jo gyvenimą.

 

  Taikant momentinį implantavimą – nė dienos su tarpu burnoje.
Taikant momentinio implantavimo metodiką per vieną vizitą pašalinama sugedusio ar beviltiškai pažeisto danties šaknis, į jos vietą iš karto sriegiamas dantų implantas, ant kurio tvirtinamas laikinas dantis. Nereikia jokio laukimo ir tarpų burnoje. Šis sprendimas ypač pasiteisina, kai tenka pašalinti dantį matomoje burnos vietoje.

Momentiniam implantavimui atlikti naudojami specialūs ypatingo paviršiaus implantai, kurie stabiliai įsitvirtina žandikaulyje, todėl ant jų iš karto galima tvirtinti laikinus dantis. Po kelių mėnesių laikini dantys pakeičiami natūraliai estetiškai atrodančiais nuolatiniais dantimis.

Naujų dantų ant aukštos kokybės implantų privalumai.

  • Teigiamas poveikis sveikatai. Dantų implantai leidžia atkurti ne tik danties karūnėlę, bet ir jo šaknį, todėlsustabdomas žandikaulio nykimas. Naudojant šią dantų atkūrimo metodiką, lieka nepažeisti šaliaesantys sveiki dantys.
  • Natūrali šypsena. Nauji dantys ant implantų atrodo labai estetiškai ir natūraliai. Jų spalva, forma ir kontūrai praktiškai nesiskiria nuo tikrų dantų.
  • Stabilūs ir patogūs dantys. Ant implantų pritvirtinti nauji dantys yra stabilūs, patogūs ir tvirti. Jie nejuda kramtant, kalbant, aktyviai judant ar juokiantis.
  • Galima valgyti ir kalbėti kaip įprasta. Dantys ant implantų tarnauja tarsi Jūsų natūralūs dantys. Į savo maisto meniu galima vėl sugrąžinti mėgstamą kietesnį, sunkiau sukramtomą maistą ir mėgautis jo skoniu. Jūsų kalba yra aiški, galima laisvai ir nevaržomai bendrauti.
  • Emocinis komfortas. Nauji dantys ant implantų sugrąžina ne tik burnos sveikatą, bet ir jaunatvišką išvaizdą. Sugrįžta pasitikėjimas savimi, galimybės mėgautis akt yviu, pilnaverčiu gyvenimu.
  • Ilgalaikis sprendimas. Tinkamai ir reguliariai prižiūrimi nauji dantys ant implantų paprastai tarnauja visą gyvenimą.

Vadovo mintys
„Nauji dantys ant implantų leidžia susigrąžinti galimybę gyventi pilnavertį aktyvų gyvenimą.“
Natūralu, kad dantų atkūrimas yra ypač aktualus visus arba daugumą dantų praradusiems pacientams. Manau, kad, kokio amžiaus žmogus bebūtų, jis neturėtų gyventi su didelį fizinį ir emocinį diskomfortą sukeliančiais išimamais dantų protezais. Tie, kas susidūrė su šia problema, puikiai žino, kiek daug nepatogumų jie suteikia: žmonės nejaučia maisto skonio, negali normaliai jo sukramtyti, plokštelė trina dantenas, kliba, už jos kliūva liežuvis, kalba tampa neaiški. Jau nekalbant apie psichologinius dalykus – sumažėjusį norą bendrauti, nepilnavertiškumo jausmą.

Pažangiausias būdas šiuolaikiniame pasaulyje atkurti prarastus dantis yra implantavimas, todėl šiai paslaugai mūsų klinikoje yra skiriamas pagrindinis dėmesys. Bedančiams pacientams gydyti taikome didžiausią pasaulyje patyrimą šioje srityje turinčios Švedijos kompanijos unikalią metodiką „visi ant keturių“.

Svarbus šios metodikos privalumas yra tas, kad ji visų pirma skirta fiziniam ir emociniam pacientų patogumui. Implantavimo procesas paprastai yra neskausmingas, o gijimas greitas ir sklandus. Tai patikima ir pasaulinės gydymo praktikos patikrinta metodika, kuri leidžia mūsų pacientams taupyti gydymui skirtas lėšas ir laiką. Taikant ,,visi ant keturių“ gydymo metodiką, visos burnos dantims atkurti tereikia 8 implantų. Implantavimui naudojame švediškus, itin kokybiškus dantų implantus. Tai, kad šiems implantams gamintojas suteikia viso gyvenimo garantiją, rodo, kokie patikimi ir ilgalaikiai jie yra.

Pasibaigus implantavimo procesui ir toliau bendraujame su savo pacientais, domimės, kaip jie jaučiasi. Apmokome juos, kaip taisyklingai prižiūrėti savo naujus dantis ant implantų. Mūsų klinikoje yra galimybė išsimokėti už dantų implantavimo paslaugas labai palankiomis sąlygomis. Galima gauti beprocentę paskolą dantims gydyti vieneriems metams, taip pat taikomos itin patrauklios sąlygos išsimokėti per dvejus metus. Tai išties patogu turintiems darbą ir pastovias pajamas. Nežinau reikalingesnio dalyko už dantis, kuriam būtų verta skolintis. To jausmo, kai tau nereikia rūpintis, kuo kramtai, gali plačiai ir nevaržomai šypsotis, negalima nė iš tolo palyginti su kažkokio daikto teikiamu džiaugsmu.

Mūsų pacientai patys pripažįsta, kad su naujais dantimis ant implantų jie atrodo ir jaučiasi taip, lyg būtų su savo nuosavais dantimis. Mums labai gera matyti pacientus, kurių akys vėl prisipildo gyvenimo džiaugsmo. Norime, kad tokių žmonių būtų kuo daugiau, todėl kviečiame visus lapkričio 22 dieną į nemokamą pacientų seminarą. Labai lauksime visų, kas nori, kad gyvenimas be dantų stiklinėje taptų jų gyvenimo realybe.

Daugiau informacijos www.baltijosic.lt.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas