Naujiena regione – advokatų profesinė bendrija

Šalia „Senukų“ įsikūrusiame verslo ir prekybos centre „Utena“ (J. Basanavičiaus g. 49A-319) šių metų pradžioje duris atvėrė pirmoji advokatų profesinė bendrija Utenos regione MJM Legal, kuri teikia įvairias teisines paslaugas tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims. Trečiame stiklinio pastato aukšte (319 kab.) jaukiai įrengtoje kontoroje dirba didelę darbo patirtį sukaupę advokatai, siekiantys aukščiausių klientų aptarnavimo standartų.

Patyrę MJM Legal advokatai – Algirdas Misevičius, Žavinta Jurgelėnienė ir Justina Murauskaitė – specializuojasi sutarčių, šeimos, paveldėjimo, statybų ir žemės, darbo, viešųjų pirkimų, administracinės, administracinių nusižengimų ir baudžiamosios teisės šakose. Klientus, kurių turi ne tik Utenos regione, bet ir kituose šalies miestuose, konsultuoja įvairiais teisiniais klausimais, atstovauja jiems ir gina jų interesus sprendžiant teisinio pobūdžio ginčus ne teismo tvarka, teisminiuose procesuose, teismų sprendimų vykdymo procese.

Advokatų darbe plačiai taikomos informacinės technologijos – daug klientams iškilusių teisinių klausimų ar problemų jie gali išspręsti internetu. Tuo ypač džiaugiasi užsienyje, kituose miestuose gyvenantys ar itin mažai laisvo laiko turintys klientai. Atsiradus elektroninei Lietuvos teismų sistemai (e.teismas.lt), žmonėms nebereikia vykti į teismą norint susipažinti su bylos eiga ir medžiaga, pristatyti įvairių dokumentų. Advokatų profesinės bendrijos portale www.mjmlegal.lt (skiltyje „Konsultacija“) gyventojai gali pateikti elektroninę užklausą.

Kontoroje dirbančių advokatų skaičius – vienas didžiausių MJM Legal pranašumų. Įmonėms, sprendžiančioms su verslu susijusius ginčus, bei fiziniams asmenims teisme gali atstovauti ne vienas, kaip įprasta, o keli advokatai, kurie visada glaudžiai bendradarbiauja su klientais siekdami suteikti jiems profesionalią ir kokybišką pagalbą. Juridiniams asmenims nebūtina samdytis teisininko, kuris prireikus galėtų spręsti jiems iškilusius teisinius klausimus ar problemas, sudarius sutartį su MJM Legal – teisinis aptarnavimas garantuotas. Nors oficialus advokatų kontoros darbo laikas yra nuo 8 iki 17 val. (darbo dienomis), priklausomai nuo kliento poreikių ir pageidavimų, jis gali keistis. Savo veiklą teisininkai vykdo visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje, į juos gali kreiptis užsienio valstybių piliečiai, norintys investuoti Lietuvoje arba gauti laikiną ar nuolatinį leidimą čia gyventi. Advokatai taip pat gali pagelbėti steigiant įvairių teisinių formų įmones, pradedant verslą.

Autorės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas