Uteniškių pamėgtas kasmetinis išpardavimas – ir vėl „Babilone“!

Jau lapkričio 11 dieną PPC „Babilonas“, Panevėžyje, praūš visų pamėgtas vienos dienos kasmetinis išpardavimas. Artėja šv. Kalėdos, jaukiausias laikotarpis metuose, kai prie stalo susės visi artimieji, kai kiekvienam jų galėsime skirti savo šypseną, šilumą bei dovanas. Lapkričio 11 dienos išpardavimas – puiki proga iš anksto pasirūpinti dovanomis artimiesiems, draugams, kolegoms ir išvengti paskutinės minutės stumdymosi prieš pat šventes. Kad pirkėjams nereikėtų sukti galvos ir rinktis tarp šimtų skirtingų nuolaidų, „Babilone“ vyks totalinis išpardavimas, kur visose parduotuvėse bus taikomos nuo 20 % nuolaidos!

Visų pamėgtas kasmetinis išpardavimas vyks tik vieną dieną. O klientus PPC „Babilonas“ pasitiks atsinaujinęs – klientų mylimos „Žana“, „Gerduva” ir „Martina“ sveikins persikėlusios į naujas patalpas ir lauks su dar didesniu ir platesniu asortimentu. Beje, „Babilone“ taip pat atsidarys nauja sporto prekių išparduotuvė „Sport1 Outlet“!

Ieškantiems išskirtinių, dizainerių rūbų neeilines nuolaidas pasiūlys „ADDA“ stiliaus namai, kurie taikys 20–50 % nuolaidas visoms prekėms. 30 % nuolaidas visoms prekėms (išskyrus „Mustang“) pasiūlys „Džinsų centras“, o visai šeimai drabužius siūlantis „Trikotažas LT“ taikys 20–50 % nuolaidas visoms prekėms.

Sportuojantys turėtų aplankyti „Hiatus Outlet“, nes ten visoms prekėms bus taikoma 30 % nuolaida, o „Hummel“ pasiūlys net 20–50 % nuolaidas visoms prekėms.

Taip pat verta atkreipti dėmesį į „Sports Direct” ir „Puma“, kurie pasiūlys 20 % nuolaidą viskam (išskyrus striukėms).

Vaikų prekių parduotuvėje „Baby City“ bus taikoma 20 % nuolaida viskam, o „Kiki-Riki“, be 20 % nuolaidos, dar pasiūlys iki 50 % nuolaidą pažymėtoms prekėms.
20–40 % nuolaidas visoms prekėms taikys „Bag City“. Knygų mylėtojams „Vaga“ pasiūlys 20 % nuolaidą visoms knygoms, išskyrus mokomąją literatūrą ir akcinius pasiūlymus.

Visai „Vivi“ kosmetikai bus taikoma net 40 % nuolaida, o apsipirkusius pradžiugins išskirtinėmis dovanėlėmis. Grožio prekių parduotuvė „Vitrina PRO” siūlys 20–50 % nuolaidas visoms prekėms, o atsinaujinusios namų apyvokos prekių, kosmetikos parduotuvės pasitiks savo klientus su puikiomis nuolaidomis: „Žana” siūlys nuolaidas nuo 25 %, „Martina” 20 %, o „Gerduva” 30 % visoms prekėms, nedalyvaujančioms kitose akcijose.

Planuojantys atsinaujinti būstą ir įsigyti naujų baldų turėtų užsukti į „Baldų šalį”, kur visi pardavėjai siūlys puikias nuo 20 % nuolaidas. O norintiems įsigyti buitinės technikos ar elektronikos „Topo centras” taikys iki 30 % nuolaidas pažymėtoms prekėms. Negana to, dar viena puiki proga atsinaujinti namus – interjero detalių, rėmelių ekspertai „Savex Galerija” pirkėjams pasiūlys 25 % nuolaidas visoms nenukainotoms prekėms ir rėminimo paslaugoms.

Smaližius kvies „Rūta”, kuri taikys 20 % nuolaidas pažymėtoms prekėms, o panevėžiečių mylima kulinarijos, konditerijos parduotuvė „Vasaris” visus lepins 20 % nuolaida visoms prekėms.

Apsipirkus, norintys pailsėti, užkąsti gali užsukti į prekybos centre „Babilonas” įsikūrusius restoranus ir kavines, kur taip pat bus specialių nuolaidų ir akcijų. „Forto Dvaras” taikys 20 % nuolaidą didžkukuliams, „Čili Pica” – 50 % visoms picoms, o „Hesburger” mėsainio kompleksas kainuos vos 2,75 Eur. Visų mylimas, draugiškasis „Maestro Coffee” siūlys 20 % nuolaidą visoms prekėms!

Taip pat PPC „Babilone” vyksta „Pirk ir pramogauk” žaidimas, kur perkantys už 30 eurų ir daugiau gali laimėti įvairius pramoginius prizus: kuponą vakarienei, bilietus į „Forum Cinemas” kino filmą ar į teatrą. Visa informacija PPC „Babilonas” tinklapyje ar mūsų informacijos centre.

Totalinis išpardavimas PPC „Babilonas” vyks tik lapkričio 11 dieną, tad skubėkite pasinaudoti puikia proga pasiruošti Kalėdoms, palepinti save, atsinaujinti namus ar pradžiuginti draugus, artimuosius! Viską, ko reikia, rasite atsinaujinančiame PPC „Babilonas”! Daugiau informacijos – www.pcbabilonas.lt.

PPC „Babilonas“ inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas