„OrthoAligner“ skaidrios ortodontinės kapos dantims tiesinti

Naujausios šiuolaikinės dantų tiesinimo technologijos jau Utenoje!

Gydytojai Jums sudarys nemokamą gydymo planą. Kapomis dantis tiesintis greita, patogu ir efektinga!

Naudojant naujausias šiuolaikines ortodontines technologijas, pavyko sukurti ortodontines kapas, kurios atlieka dantų tiesinimo funkciją. „OrthoAligner” – kapos, pagamintos iš skaidraus, biologiškai suderinto ir nežalingo žmogaus organizmui plastiko. Ši technologija suteikia galimybę išvengti didesnio aplinkinių dėmesio, kurį žmogus patiria nešiodamas įprastus breketus ar kitus ortodontinius aparatus.

„OrthoAligner” skaidrių ortodontinių kapų veikimo principas yra kapų spaudimo jėgos sukoncentravimas ir nukreipimas į dantį, taip po truputį stumiant jį į vietą.
Po paciento vizito pas gydytoją ortodontą išanalizuojamas atvejis, sudaromas gydymo planas, sukuriamas rezultato virtualus vaizdas ir nustatomas „OrthoAligner” kapų skaičius.

Nuo atvejo sudėtingumo priklauso ortodontinių kapų skaičius ir gydymo trukmė.

 

Dažniausiai užduodami klausimai

  • Kokiais atvejais šis gydymo metodas gali būti taikomas?

„OrthoAligner” kapos gaminamos individualiai kiekvienam pacientui, todėl šį ortodontinį dantų tiesinimo metodą galima taikyti beveik visais atvejais. Efektyviausią gydymo metodą paskiria gydytojas ortodontas konsultacijos metu.

  • Kiek laiko trunka gydymo procedūra su „OrthoAligner” kapomis?

Gydymo procedūros trukmę nustato gydytojas ortodontas konsultacijos metu. Priklausomai nuo atvejo sudėtingumo, tai gali trukti nuo 6 mėnesių iki kelerių metų.

  • Ar tai nekenksminga žmogaus organizmui?

„OrthoAligner”‘ ortodontinės kapos pagamintos iš plastiko, kuris yra nekenksmingas žmogaus sveikatai.

  • Kaip prižiūrėti „OrthoAligner” kapas? Ar sunku laikytis burnos higienos?

Kadangi kapos lengvai nuimamos ir uždedamos, užtenka jas išvalyti su dantų pasta ir šepetėliu. Tolimesnė burnos ertmės priežiūros procedūra vyksta naudojant dantų šepetėlį, dantų pastą, tarpdančių siūlą ir burnos skalavimo skystį.

  • Ar tai brangu?

Ortodontinis gydymas su „OrthoAligner” kapomis kainuoja panašiai kaip gydymas su breketais. Kaina gali kisti nuo atvejo sudėtingumo.

 

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas