Senjorų kėdutė: kas tai ir kuo naudingas šis gaminys?

Nors daugeliui žmonių vyresnis amžius asocijuojasi su poilsiu, mažiau aktyviu gyvenimu bei galimybe daug daugiau laiko skirti sau ir užsiimti mėgstamomis veiklomis, ne paslaptis, jog būtent šiuo periodu patiriami ir tam tikri nepatogumai. Vienas iš jų – komplikuotas judėjimas. Daug vyresnio amžiaus žmonių judėti yra kur kas sunkiau. Nors judėjimo laukas dažniausiai apsiriboja namų erdve, bet ir čia susiduriama su problemomis. Vis dėlto yra ir gera žinia – Jūsų judėjimas gali būti lengvesnis, patogesnis, mažiau ribotas, o Jūs galėsite džiaugtis kokybiškesniu gyvenimu. Ir visa tai dėl puikios naujovės – senjorų kėdutės atsiradimo.

Senjorų kėdutė: kas tai?

Senjorų kėdutė – tai naujos kartos gaminys, garantuojantis judėjimo laisvę bei komfortą. Lipimas laiptais neretai tampa iššūkiu jauniems žmonėms, senjorams ši užduotis yra dar sunkesnė, o kai kuriais atvejais – apskritai neįveikiama. Įvairios sveikatos problemos taip apsunkina lipimą laiptais, kad šis natūralus ir kasdienis procesas dažnai atrodo tiesiog neįveikiamas. Jei gyvenate erdviame, kelių aukštų name, judėjimo laiptais tiesiog negalite atsisakyti – tai ypač svarbu, siekiant kokybiškos kasdienybės. Tačiau tai taip pat nereiškia, kad visi vyresnio amžiaus žmonės, gyvenantys erdviuose namuose, turi apskritai atsisakyti galimybės laisvai judėti po juos arba, norėdami patekti iš vieno jų aukšto į kitą, kęsti skausmą ir nepatogumus. Nuo šiandien galite pamiršti visus su lipimu susijusius nepatogumus – senjorų kėdutė yra geriausias pasirinkimas.
Senjorų kėdutė – tiesiai ant laiptų montuojamas gaminys, kuris užtikrina saugų, kokybišką ir patogų kėlimą laiptais. Viskas, ką Jums tereikia padaryti, norint patekti iš vieno aukšto į kitą, tai – tik atsisėsti ant jos ir mėgautis patogiu kėlimu. Tai – geriausia galimybė pamiršti visus nemalonius potyrius, kuriuos sukelia lipimas laiptais. Profesionalų komanda ilgai ieškojo atsakymo į klausimą, kaip palengvinti senjorų keliones laiptais ir akivaizdu, kad jiems puikiai tai pavyko.

Paprasta, tačiau nepamainoma

Senjorų kėdutės funkcija yra paprasta – užtikrinti sklandų kėlimąsi laiptais, tačiau jau po pirmų bandymų pastebėsite, kaip tai yra svarbu. Galite būti tikri – vos praėjus kelioms dienoms nuo šios kėdutės naudojimo pradžios suprasite, kad šis daiktas yra vienas svarbiausių Jūsų namuose. Galite rinktis lankstomą kojų atramą, reguliuoti sėdynės aukštį, lenktų alkūnių funkciją ir pan., todėl tikrai rasite sau patogiausią variantą. Kiekvieną kartą, prieš įsigyjant naują gaminį, galvojama apie tai, kokią naudą jis gali atnešti vartotojui, taip pat svarbios praktinės ypatybės. Galite būti tikri, kad senjorų kėdutė tikrai nesukels jokių papildomų rūpesčių: ji yra kompaktiška, todėl neužims daug vietos; montavimas nesudėtingas, o naudotis – labai paprasta. Savaime suprantama, išvaizda – taip pat labai svarbi. Tai – ne tik kompaktiškas, bet ir stilingas, puikaus dizaino gaminys, puikiai įsiliesiantis į Jūsų namų interjerą.
Kelionės laiptais po namus yra tokios svarbios ir savaime suprantamos, kad be jų tiesiog neįsivaizduojame savo kasdienybės. Jau nuo šiandien galite pasirūpinti, kad jos būtų pačios saugiausios ir maloniausios. Tai užtikrinsite įsigydami senjorų kėdutę.

„ZNtechnika” inf.
www.zntechnika.lt, tel.: 8 620 48 637, (8 5) 240 6156                      

                                   

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas