„Utenyje“ – legionierių desantas

„Utenio“ gretas papildė net 18 naujų futbolininkų. Nemažai jų žaidimo paslapčių mokėsi garsių Ispanijos ir Prancūzijos klubų akademijose.

„Nauji žaidėjai turi dideles ambicijas. Puikiai jaučiu jų kovingą nusiteikimą. Labai sunkiai dirbame ir turime puikią progą pakelti „Utenio”žaidimą į aukštesnį lygmenį”, – teigė „Utenio” treneris Davidas Campana iš Ispanijos.
Prieš pat perėjimų lango pabaigą „Utenį” paliko Valentinas Jeriomenko. Visaginietis šį sezoną Utenos ekipos garbę gynė 14-oje rungtynių. Saugas papildys kitą A lygos komandą „Trakus”.
Per A lygos pertrauką iš esmės pasikeitusios Utenos komandos branduolį D. Campana lipdo daugiausia iš savo tėvynainių ir kelių kitų šalių žaidėjų. Artimiausias rezervas pagrindinei ekipai ugdomas „Utenio B” ekipoje, rungtyniaujančioje šalies I lygos pirmenybėse.
Dalis naujokų meistriškumo paslapčių mokėsi žinomų klubų akademijose arba jaunimo komandose – „Barcelona”, Madrido „Atletico”, „Malaga”, „Sevilla”, Pamplonos „Osasuna” (Ispanija), „Metz” (Prancūzija).
Kovas A lygoje, kurioje šiuo metu užima penktąją vietą, „Utenis” atnaujins liepos 23 dieną namuose rungtynėmis su Marijampolės „Sūduva”. Mačo pradžia – 18 val.

Utenosutenis.lt kviečia susipažinti su naujaisiais „Utenio” klubo nariais:

Jose Antonias Ruzas Rabadanas – atakuojantis saugas, visą savo karjerą rungtyniavęs Ispanijoje. 24 metų amžiaus futbolininkas į Uteną atvyko iš Alchesiraso „Algeciras CF” klubo. Šį futbolininką Ispanijoje vadina Pato.
Alberto Lopezas Medelas – aštuoniolikmetis atakuojantis saugas iš Esteponos miesto Ispanijoje. Iki šiol profesionaliame klube nėra rungtyniavęs. Šį futbolininką Ispanijoje vadina Tete.
Borja Aizpunas Mendizabalis – dvidešimtmetis gynėjas iš Ispanijos. Šis futbolininkas yra žinomo Ispanijos klubo Pamplonos „Osasuna”, praėjusį sezoną žaidusio aukščiausiame šios šalies divizione, sistemos auklėtinis.
Rickis Ricardas Vacas Rojasas – arba tiesiog Riky – 22-ejų metų saugas. Futbolininkas turi Bolivijos ir Ispanijos pilietybes. Riky yra žaidęs aukščiausioje Bolivijos lygoje, o į Uteną atvyksta iš CD „Segorbe” ekipos.
Pablas Navas Alorsas – vienas labiausiai patyrusių „Utenio” naujokų. 25-erių ispanas yra žaidęs FC „Barcelona” jaunimo komandoje, Madrido „Atletico” dublerių gretose. Į „Utenį” ispanas persikėlė iš CD „Palencia” ekipos.
Hectoras Pano Marreras – dar vienas „Utenio” naujokas iš Ispanijos. Jis rungtyniauja vidurio gynėjo pozicijoje. 24 metų futbolininkas į Uteną atvyko iš CD „Torrevieja” ekipos. Hectoras Ispanijos futbolo gerbėjams yra žinomas kaip Tato.
Asieras Goni Yanizas – 24 metų saugas, iki šiol žaidęs tik CD „Iruna” ekipoje. Iš šios ekipos į Uteną atvyko ir kitas futbolininkas – B. Mendizabalis.
Pablas Alejandras Rocas Gonzalezas – prieš mėnesį 18-ąjį gimtadienį šventęs saugas jungiasi prie „Utenio”. P. Roca yra CF „Malaga”, rungtyniaujančio pajėgiausioje Ispanijos „Primera” lygoje, akademijos auklėtinis. Būtent iš šios akademijos jaunių komandos futbolininkas ir atvyksta į Uteną.
Ikeras Berruezas Lizarbe – 21 metų gynėjas, dar vienas „Osasuna” akademijos auklėtinis. Į Uteną gynėjas keliasi iš „Real Oviedo Vetusta” ekipos.
Carlosas Carrasco Llorensas – 24 m. amžiaus universalus futbolininkas, galintis žaisti saugo ir gynėjo pozicijose. Į „Utenį” žaidėjas keliasi iš Chativo „Olimpic” komandos.
Johnas Edwardas Hernandezas Garcia – 26-erių kolumbietis. Atakuojančio saugo pozicijoje žaidžiantis futbolininkas praėjusiame sezone atstovavo Managvos UNAN komandai, kuri rungtyniauja aukščiausiame Nikaragvos futbolo čempionato divizione.
Guillermas Smitarellas Pedernera – 24-ių vidurio gynėjas iš Ispanijos. Futbolininkas turi Ispanijos ir Argentinos pilietybes. Į „Utenį” atvyksta kaip laisvasis agentas. Pastaroji jo karjeros stotelė – CD „Eldense” klubas.
Franciscas Antonias Ramirezas Herrero – naujasis „Utenio” vartų sargas. Futbolo paslapčių vartininkas mokėsi Madrido „Atletico” akademijoje, vėliau gynė FC „Sevilla” dublerių vartus. Į Uteną vartininkas atvyksta kaip laisvasis agentas.
Diedie Traore – „Utenio” naujokas iš Prancūzijos, žaidžiantis saugo pozicijoje. 18-metis futbolininkas iki atvykimo į Uteną gynė garsaus Prancūzijos klubo FC „Metz” jaunimo ekipos spalvas.
Yassinas Kharbouchas – naujasis „Utenio” puolėjas. 24-erių ispanas į „Utenį” atvyksta iš CF „Silla” ekipos.
Philipas Anthonis Atbashyanas – 19-metis amerikietis, „Utenyje” rungtyniaus saugo pozicijoje. Šį sezoną futbolininkas pradėjo Rygos RTU ekipoje, kuri rungtyniauja Latvijos I lygoje.
Maxas Charlesas Onambele – 22-jų metų amžiaus dešiniojo krašto puolėjas. Futbolininkas yra rungtyniavęs Prancūzijoje ir Anglijoje, o į „Utenį” atvyksta iš FC „Melun” ekipos.
Amara Fofana – aštuoniolikmetis prancūzas, žaidžiantis puolėjo pozicijoje. Į Uteną atvyksta iš ES „Parisienne” ekipos.

Utenos „Utenis” inf., Vytauto Gimžausko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas