A. Sireika palieka „Juventus“

Antano Sireikos apsisprendimo laikas baigėsi. 61-erių metų strategas rudenį grįš į Uteną, tačiau jau kaip Šiaulių „Šiaulių” klubo vyr. treneris. Du sezonus prie „Juventus” vairo praleidęs 2003 metų Europos čempionas priėmė gimtojo miesto ekipos pasiūlymą.

2015 metais prie „Juventus” klubo prisijungęs A. Sireika su Utenos ekipa debiutavo FIBA Europos taurės turnyre, o praėjusį sezoną pakilo dar laipteliu aukščiau – startavo FIBA Čempionų lygos turnyre. Abu sykius „Juventus” sugebėjo pasiekti atkrintamąsias varžybas. Lietuvos krepšinio lygoje („Tete-a-Tete Casino” LKL) čempionate uteniškiai užėmė atitinkamai 4-ąją ir 5-ąją vietas, o šį bendradarbiavimą vainikavo Karaliaus Mindaugo taurės turnyre iškovoti bronzos medaliais.
Savo ruožtu „Juventus” komandos vadovai dabar intensyviai kibs į naujojo stratego paieškas. Klubas yra numatęs potencialių kandidatų sąrašą, o su kai kuriais iš jų jau yra pradėti pokalbiai. Kadangi šią vasarą žaidėjų rinka bus itin aktyvi ir komandos komplektavimo darbai prasidės anksčiau nei įprasta, vyr. trenerio klausimą tikimąsi išspręsti artimiausiu metu.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas