„Utenyje“ – naujas trenerio asistentas

Prie Davido Campana Piquer vadovaujamo trenerių štabo prisijungė jo tautietis Carlosas Jimenezas Perezas. Jis pakeis Tonį Jakimoskį.

Utenos „Utenio” trenerių štabą papildė specialistas iš Ispanijos Carlosas Jimenezas Perezas. Jis taps prieš kelias savaites prie klubo prisijungusio Davido Campanos Piquero asistentu. C. J. Perezas komandoje pakeis Toni Jakimoski.

C. J. Perezas 8 metus studijavo sporto ir treniravimo mokslus trijuose Ispanijos universitetuose. 2012-aisiais tapo sertifikuotu treneriu Kolorado Springse, JAV. Galiausiai, C. J. Perezas įgijo UEFA B trenerio kategoriją.

Naujajam trenerių štabo nariui jau teko padirbėti tokių klubų, kaip „Real Sociedad” ar Madrido „Athletico” treniruočių stovyklose, vėliau treniravo Ispanijos futbolo čempionato antro ir trečio diviziono komandas.

C. J. Perezui teko dirbti ir asmeniniu treneriu. Jo pastabų ir patarimų klausė Turino „Juventus” puolėjas Fernandas Llorente ir „Real Betis” saugas Rubenas Pardo.

Anksčiau naujasis „Utenio” trenerio asistentas su D. Campana Piqueru kartu nedirbo, tačiau visada palaikė ryšį. Ir prieš atvykstant į Uteną, šie treneriai bendravo. „Davidas man papasakojo, kad Utenoje yra gera, profesionali komanda, turinti jaunus, talentingus žaidėjus ir gerą infrastruktūrą. Kalbėjome, jog turime šansą dirbti profesionaliame klube, o mane tai labai tenkina”, – kalbėjo C. J. Perezas.

„Utenio” trenerio asistentas prieš atvykdamas į Lietuvą žinojo tik tai, jog čia sportas „numeris vienas” yra krepšinis. Apie Lietuvos futbolo klubus C. J. Perezas iki šiol nebuvo girdėjęs. „Esu matęs futbolo nacionalinę rinktinę, kada ji žaidė su Ispanija. Mano šeima lankėsi Vilniuje prieš kelis metus – miestas jiems paliko labai didelį įspūdį. Sakė, kad čia labai malonūs žmonės. Dabar turėsiu ne vieną progą pamatyti jūsų šalį. Internete domėjausi apie miestus, žiūrėjau pajūrio nuotraukas – nekantrauju ten nuvykti. Bet svarbiausia – „Utenio” pergalės”, – optimistiškai kalbėjo naujasis treneris.

Utenos „Utenio” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas