Utenoje startuota lygiosiomis

M. Papšys galėjo nubausti uteniškius, bet buvo užfiksuota nuošalė.Gegužės 17 dieną „Utenio” ekipa pirmose rungtynėse Utenoje atkakliai rungėsi su Kauno „Stumbro” komanda.

Rungtynes aktyviau pradėję uteniškiai pirmąsias penkias minutes kontroliavo rungtynių kamuolį, bet pavojingesnių atakų sukurti nepavyko.
Svečiai iš Kauno surengė pirmąją pavojingą ataką po „Utenio” vartininko klaidos.
Prabėgus dešimčiai rungtynių minučių V. Nikitinas prasižengė prieš „Stumbro” žaidėją netoli savo vartų. Baudos smūgį už galinės linijos galva išsmūgiavo tas pats V. Nikitinas, o kauniečiai kėlė kampinį, bet jis buvo nepavojingas.
Netrukus pavojus ir vėl kilo prie „Utenio” komandos vartų. A. Tručinskui prasižengus prieš „Stumbro” žaidėją smūgiuotas baudos smūgis pasiekė kauniečių žaidėją ir buvo nukreiptas į L. Paukštės ginamus vartus, bet vartininkas neklydo.
Pavojinga ataka atsakė ir uteniškiai. Po pakelto kampinio prie „Stumbro” vartų kamuolys atsidūrė ties šešiolikos metrų atžyma, bet V. Jeriomenkos smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų.
Įpusėjus pirmajam rungtynių kėliniui abi ekipos apsikeitė pavojingomis atakomis. Kauno „Stumbro” smūgiuotą kamuolį nesunkiai pagavo uteniškių vartininkas, o E. Baniulis smūgiavo pavojingiau ir kamuolys skriejo šalia skersinio.
Likus penkiolikai minučių iki pirmosios rungtynių pusės G. Zagurskas smūgiavo baudos smūgį iš 30 metrų, bet kamuolys skriejo toli nuo tikslo.
Kitoje atakoje Gabrielius Zagurskas šalia varžovų vartų sužaidė pavojingai prieš „Stumbro” gynėją ir jam buvo parodyta raudona kortelė. Uteniškiai rungtyniauti aikštėje liko dešimtyje.
Po pašalinimo „Utenis” surengė pavojingą ataką, E. Baniulis baudos aikštelėje atsidūrė vienas prieš vartininką, bet smūgiuotą kamuolį „Stumbro” vartininkas sugavo.
Artėjant pertraukai kauniečiai perėmė iniciatyvą ir užspaudė uteniškius jų aikštės pusėje, bet svečiams pasižymėti nepavyko.
Į rūbines abi ekipos iškeliavo esant lygiam rezultatui 0:0.
Prasidėjus antrajam kėliniui pavojingą ataką sukūrė „Stumbro” žaidėjai. M. Papšio galva smūgiuotas kamuolys skriejo šalia virpsto.
Svečiai iš Kauno ir toliau bandė kurti pavojingas atakas prie „Utenio” vartų, bet vis pritrūkdavo tikslumo iki paskutinės smūgio stadijos.
Įpusėjus antrajam kėliniui rungtynių iniciatyva ir toliau priklausė svečiams iš Kauno.
Artėjant antrajam kėliniui į pabaigą, 80-ąją rungtynių minutę „Utenio” gynėjas prasižengė prieš „Stumbro” žaidėją, o smūgiuotas kamuolys nuo šešiolikos metrų atžymos skriejo virš skersinio.
Per pridėtą antrojo kėlinio laiką Kauno „Stumbro” futbolininkai bandė šturmuoti „Utenio” vartus, o uteniškiai patikimai gynėsi ir iškovojo tašką.

Utenos „Utenio” inf., Vytauto Gimžausko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas