„Utenyje“ – patyręs slovėnas

Timotejus Dodlekas gimė Kroatijoje, bet futbolininko karjerą pradėjo ir tęsė Slovėnijoje, kur du kartus tapo šios šalies čempionu.
Utenos „Utenį” papildė dar vienas naujokas. 27-erių metų slovėnas vidurio saugas Timotejus Dodlekas į Uteną atvyko iš sužlugusio klubo „Zavrč”.

„Zavrč” komanda, nebaigusi sezono, pasitraukė iš antrosios Slovėnijos lygos 2016 metais.
T. Dodlekas gimė Kroatijoje, Čakoveco mieste, bet pirmąją sutartį pasirašė su sėkmingiausiu pastarųjų laikų Slovėnijos klubu „Maribor”. Per tuos septynerius metus, kai jis priklausė „Maribor”, saugas buvo skolinamas įvairioms ekipoms: Lendavos „Nafta” , „Šenčur”, Murska Sobotos „Mura”, tačiau vis vien bendrai sužaidė 84 rungtynes „Maribor” sudėtyje ir spėjo du kartus tapti Slovėnijos čempionu.
2014 metais T. Dodlekas žaidė „Dunaujvaros” komandoje Vengrijos antrajame pagal pajėgumą divizione.
2016-aisiais futbolininkas įsiliejo į „Zavrč”, kuris tų metų pavasarį iškrito iš Slovėnijos elitinės lygos, o vėliau sužlugo.
T. Dodleko jaunesnysis brolis Svenas – taip pat futbolininkas. Ir nors S. Dodlekas yra gimęs Maribore ir žaidęs vien tik Slovėnijos klubuose, ir netgi Slovėnijos jaunių rinktinėse, jis vėliau pasirinko Kroatijos pilietybę.

„Utenos Utenio” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas