Uteniškiai į savo sąskaitą įsirašė pirmąją pergalę

Vasario 7-ą Molėtų sporto centre vyko pirmosios šio sezono „Juventus” krepšinio lygos III etapo rungtynės, kuriose susitiko vietos „Giedra” ir svečiai iš Utenos – Dauniškio gimnazijos komanda „Tūzai”. Po labai atkaklios kovos pergalę rezultatu 78:72 (22:12, 15:22, 19:21, 22:17) šventė uteniškiai, kurie į savo sąskaitą įsirašė pirmąją pergalę.

Rungtynes kovingiau pradėjo svečiai – jau po pirmojo kėlinio nemažai taškų praradę „Tūzai” susikrovė solidžią persvarą – 12:22. Svečiams pirmajame ketvirtyje 12 taškų pelnė E. Pečiūra, 10 pridėjo M. Žvirblis.
Antroji rungtynių pusė tapo tikruoju desertu Molėtų sporto centre susirinkusiems krepšinio entuziastams. Abi ekipos demonstravo kokybišką krepšinio žaidimą, o po trečiojo kėlinio svečiai turėjo vos vieno taško persvarą – 55:56.
Tačiau audringai sirgalių palaikomiems „Giedros” krepšininkams pratęsti antrajame ir trečiajame kėlinyje pradėto darbo nepavyko. Nors paskutiniajame kėlinyje Giedraičių ekipa buvo išsiveržusi į priekį, lemiamu momentu sėkmingiau sužaidė svečiai iš Utenos ir į savo sąskaitą įsirašė pirmąją pergalę šiame etape.

juventuslyga.lt inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas