Į „Utenį” – iš „Zenit“

2017-ųjų metų sezonui besirengiančio Utenos „Utenio” komandos treniruotėse dalyvauja ir Rusijos futbolo talentas. Vieno stipriausių ir garsiausių Rusijos klubų Sankt Peterburgo „Zenit” futbolo akademijoje išaugęs 182 cm ūgio 19-metis Vladislavas Nikitinas vidurio gynėjas atvyko į peržiūrą „Utenyje”.

„Zenit” dublerių komandai V. Nikitinas atstovavo nuo 2014-2015 m. sezono. Sužaidė 33 rungtynes Rusijos dublerių čempionate ir UEFA jaunimo lygoje (aikštėje praleido 2 202 minutes), įmušė vieną įvartį.
Vladislavas futbolą žaisti pradėjo nuo septynerių. Iš pradžių „Nevskij zavod” vaikų komandoje jis buvo puolėjas, bet „Zenit” akademijoje treneriai jam pasiūlė rungtyniauti gynėjo pozicijoje. Tai, anot paties futbolininko, jam patiko dar labiau. Nuo tada V. Nikitinas laikomas vienu geriausių savo amžiaus gynėjų Rusijoje.
Nuo 2012-ųjų šį futbolininką nuolat kviesdavo į Rusijos jaunių rinktinę. Tų pačių metų gegužę jis per rungtynes su bendraamžiais iš Škotijos pelnė įvartį.
„Utenio” komanda pasiruošimą 2017-ųjų sezonui pradėjo prieš savaitę, o pirmąsias kontrolines rungtynes žais sausio 28-ą dieną.
Utenos futbolininkus naujoms pirmenybėms ruošia naujas treneris 52 metų Zvezdanas Miloševičius.

Utenos „Utenis” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas