„Juventus“ krepšininkai dalyvauja stovykloje Dubingiuose

Praėjo lygiai savaitė nuo Utenos „Juventus” komandos fizinio parengimo stovyklos pradžios. Ekipa sulaukė ir visų legionierių.

Pirmaisiais klubo namais tradiciškai tapo Dubingiuose įsikūręs „Oro” poilsio ir konferencijų centras, kur krepšininkai pluša prižiūrimi fizinio parengimo trenerio Manto Saliamono.

„Komanda dirba noriai, visi trykšta energija. Niekas neatrodo pavargęs. Visi yra darbštūs, nuoširdžiai dirba”, – teigė „Juventus” ekipos senbuvis Arminas Urbutis, kuris tikino, kad Utenoje vis dar turi nebaigtų darbų.

Nors tarpsezonio metu LKL komandos pasipildė pajėgiais žaidėjais, A. Urbučio tai negąsdina: „Kaip ir kiekvienais metais sezonas bus sunkus. Bet tikrai bus tų pergalių, todėl nereikia bijoti. Ne pavardės žaidžia. Aikštelėje su visais kovosime kaip lygus su lygiu”.

Komandos draugui pritarė ir šią vasarą į Uteną persikėlęs naudingiausias praėjusio sezono LKL krepšininkas Vytautas Šulskis: „Artėjantis sezonas bus tikrai įdomus. Kol kas ne visos komandos sukomplektuotos, tad sunku daryti išvadas. Tačiau „Juventus” surinko tikrai pajėgią komandą ir, nors dar nekalbėjome su klubo vadovais apie būsimus tikslūs, bet, manau, kad kovosime dėl patekimo į stipriausiųjų ketveriukę”.

Aukščiausiame šalies krepšinio divizione debiutuosiantis Dovis Bičkauskis neslėpė, jog buvo nustebintas „Juventus” kvietimo: „Tai didžiulis žingsnis mano karjeroje. Kai paskambino Žydrūnas Urbonas, iš pradžių net nepatikėjau, ar čia tikrai jis skambina. Reikia daug dirbti, kad gyvenime atsirastų tokia galimybė. Man tai didžiulis žingsnis, tačiau ties tuo nežadu sustoti ir reiks dar daugiau dirbti”.

Anot krepšininko, vienas svarbiausių pasirinkimo motyvų buvo noras dirbti su Antanu Sireika: „Dirbti su Antanu Sireika yra kažkas kitaip. Vien patekti į jo treniruojamą komandą yra didžiulė garbė. Treniruotis jo komandoje yra neapsakoma patirtis”.

Komandos fizinio parengimo treneris Mantas Saliamonas teigė, kad pasikeitęs tvarkaraštis pakoregavo ir pasirengimo sezonui planus: „Šiemet žaidėjus norime greičiau įvesti į ankstesnę fizinę kondiciją. Pirmą savaitę planams kažkiek trukdė oras, tačiau dirbome per lietų, sunkiomis sąlygomis, bet viskas vyksta pagal planą”.

Dubingiuose komanda dirbs iki trečiadienio, o nuo ketvirtadienio pradės antrąjį pasirengimo sezonui etapą, kuris vyks Utenos daugiafunkciame sporto centre.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas