Sutrumpėjo galimas „Juventus“ kelias iki FIBA Čempionų lygos grupės turnyro

Naujam sezonui besirengiantis Utenos „Juventus” klubas sulaukė naujienų iš FIBA Čempionų lygos turnyro, kuriame Antano Sireikos treniruojama komanda debiutuos jau rugsėjo mėnesio pabaigoje. Pakeitus turnyro sistemą paaiškėjo, kad uteniškiai į grupių turnyrą gali patekti jau po pirmojo atrankos etapo, jei tik įveiks Portugalijos čempionę Porto „Porto” komandą.

Prie Čempionų lygos prisijungus iš Eurolygos organizuojamos Europos taurės pasitraukusioms Atėnų AEK, Zeliona Guros „Stemet” bei Belgrado „Partizan” ekipoms, buvo sudaryta dar viena papildoma aštuonių ekipų grupė. Į ją tiesiogiai buvo pakviestos ir penkios antrajame atrankos etape turėjusios dalyvauti komandos.

Tarp šių penkių klubų buvo ir Liudvigsburgo „MHP Riesen”, kuris turėjo tapti „Juventus” varžovų antrajame atrankos etape. Tai reiškia, kad uteniškiams kelialapį į grupės turnyrą atvertų pergalė prieš „Porto” klubą dviejų rungtynių serijoje.

Pirmasis mačas rugsėjo 27 dieną bus žaidžiamas Porto mieste, o atsakomoji dvikova rugsėjo 29 dieną vyks Utenoje.

Jei A. Sireikos komandai pavyktų patekti į grupės etapą, jie, kaip ir buvo nuspręsta burtų, patektų į D grupę, kur susitiktų su Strasbūro SIG (Prancūzija), Avelino „Sidigas” (Italija), Tenerifės „Iberostar” (Ispanija), Ostendės „Telenet” (Belgija), Zagrebo „Cibona” (Kroatija), Belgrado „Mega Leks” bei Aleksandrovaco „Igokea” (Bosnija ir Hercegovina) arba Baro „Mornar” (Juodkalnija).

Reguliariajame sezone iš viso kovos 40 komandų, suskirstytų į penkias grupes po aštuonis klubus.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas