Sudeikiuose ir vėl varžysis plaukikai

Rugpjūčio 13 dieną Sudeikiuose vyks VIII tarptautinis plaukimo maratonas „Sudeikiai 2016″. Tai – Lietuvos atviro vandens plaukimo čempionatas bei Lietuvos plaukimo maratono „Grand prix 2016″ etapo varžybos. Čempionate ir etapo varžybose planuojama sulaukti nemažai plaukikų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio.

Maratonas prasidės 10.30 val., jį planuojama baigti 16 val. Didžiojo maratono startas numatytas 13 val. Tuoj pat po jo, 13.15 val., startuos mažasis maratonas. 14 valandos plaukimas bus skirtas senjorams ir neįgaliesiems.
Kaip informavo organizatoriai, varžybos yra atviros – jose gali dalyvauti visi Lietuvos ir kitų šalių piliečiai, kurių amžius – daugiau kaip 14 metų. Maratono nuostatuose yra numatyta, kad varžybų dalyvis gali dalyvauti viename nuotolyje – 5 km arba 2,5 km. Du komandos nariai privalo dalyvauti ilgajame maratone. Plaukikams yra draudžiama naudotis pagalbinėmis priemonėmis, o plaukimo kostiumai turi atitikti Tarptautinės plaukimo federacijos (FINA) taisykles.
Kviečiame plaukimo entuziastus atvykti į tarptautinį maratoną „Sudeikiai 2016″. Jūsų laukia azartas, pakili nuotaika, aštrūs pojūčiai, ilgam įsimintini įspūdžiai.
Jau tradiciniu tapusį maratoną Sudeikiuose organizuoja Lietuvos plaukimo federacija, vykdo Plaukimo meistrų ir neįgaliųjų klubas „Takas”. Organizatorių partnerės yra Utenos rajono savivaldybė ir Sudeikių seniūnija.

Utenos rajono savivaldybės inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas