„Juventus“ komunikacija rūpinsis „Sports Minded“ agentūra

Artėjantį sezoną Utenos „Juventus” klubas pasitiks ne tik pasikeitusia sudėtimi, bet ir atsinaujinęs komunikacijos srityje. Klubas pasirašė sutartį su sporto rinkodaros ir komunikacijos agentūra „Sports Minded”.

Nuo šiol agentūra, savo gretose vienijanti sporto rinkodaros ir komunikacijos specialistus Ispanijoje, Italijoje, Vokietijoje bei trijose Baltijos šalyse, bus atsakinga už „Juventus” komandos veiklą rungtynių pauzių metu bei įvairius socialinius projektus, akcijas sirgaliams ir kitus profesionaliam krepšinio klubui būdingus veiksmus.

„Klubas kiekvienais metais žengia į priekį, tad suprantame, jog atėjo metas į klubo veiklą įtraukti daugiau žmonių. „Sports Minded” agentūroje dirba jauni žmonės, kurių vizija atitinka klubo ateities perspektyvas. Nusprendėme suteikti jiems galimybę parodyti savo sugebėjimus ir tikimės, kad Utenos krepšinio mėgėjai greitai pamatys pokyčius „Juventus” komunikacijos bei rinkodaros sferoje”, – teigė „Juventus” komandos direktorius Eimantas Skersis.

Viena pagrindinių naujovių – darbas su savanorių komanda. Būtent „Sports Minded” agentūros atstovai koordinuos savanorių darbą, apmokys juos tinkamai padėti klubui bei išnaudoti savo potencialą šioje sferoje.
„Agentūra „Sports Minded” Lietuvoje atsirado tam, kad palaipsniui galėtume padėti keisti nusistovėjusį ir nebeefektyvų požiūrį į sporto vadybą. Stabilios ir modernios sporto organizacijos dažnai primena verslo struktūras, kurios investuoja į rinkodarą ir komunikaciją bei krepšinio rungtynes paverčia į vieną didelę šventę, kurioje sirgaliai būna įtraukiami į įvairiausias akcijas, žaidimus ir kitokią veiklą.

Praeitą sezoną keletą kartų lankėmės Utenoje ir įsitikinome profesionalia Utenos „Juventus” mąstysena apie sporto vadybą. Esame sužavėti ištikimais ir aktyviais komandos aistruoliais ir be galo džiaugiamės, kad šį sezoną darbuosimės kartu. Kviečiame Utenos miesto žmones, norinčius prisidėti prie komandos augimo, jungtis į „Juventus” savanorių komandą artėjančiam sezonui. Pažadame, kad ne tik smagiai praleisite laiką, bet ir įgausite patirties, be galo naudingos viename perspektyviausių ir įdomiausių – sporto vadybos pasaulyje. Be to, ką gali žinoti, galbūt pastangas įvertinęs Utenos „Juventus” klubas ateityje pasiūlys ir nuolatinę darbo poziciją?” – kalbėjo „Sports Minded” direktorius Justinas Liaudinskas.

„Juventus” rugsėjo mėnesio viduryje ketina atnaujinti ir oficialią interneto svetainę, prie kurios jau pusmetį aktyviai dirba uteniškių kompanija „Artme”. Ši svetainė bus pritaikyta visiems išmaniesiems įrenginiams.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas