Utenos jaunųjų konservatorių lyga imitavo Europos futbolo čempionatą

Liepos 15 dieną Utenos Adolfo Šapokos gimnazijos stadione šurmuliavo jaunimas. Proga susirinkti pasitaikė neįprasta – ką tik praūžęs Europos futbolo čempionatas. Utenos jaunųjų konservatorių lygos (JKL) padalinys nusprendė įprasminti futbolo čempionato sukeltą šio žaidimo karštligę ir sukvietė įvairaus amžiaus entuziastus į rungtynes.

 

Į rungtynes atvyko daugiau komandų, nei jų buvo užregistruota. Iš viso varžybose dalyvavo 18 komandų. Per skirtingas amžiaus grupes susidarė po dvi Islandijos, Portugalijos, Velso ir Italijos komandas, o žaidėjų amžius – nuo devynerių iki trisdešimt trejų metų. Nei žaidėjų, nei JKL aktyvistų neišgąsdino užklupęs lietus su smarkiu vėjumi. Ir nors varžybų lentelės kiek nukentėjo, aktyvistai susidorojo su negandomis ir paskelbė, kad Prancūzija, Rusija ir Vengrija yra naujosios čempionės.
Komandas čempiones sudarė U-13, Prancūzija: Dominykas Pašilys, Arminas Čekuolis, Benediktas Stundžia, Daumantas Keina; 14–15 metų amžiaus grupė, Rusija: Artas Kuzmenka, Lukas Vadeikis, Oskaras Narvilas; 16 metų ir daugiau amžiaus grupė, Vengrija: Jokūbas Bujavičius, Edgaras Kairys, Ronaldas Grižas.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas