Sporto entuziastai varžėsi Lietuvos lengvosios atletikos vaikų pirmenybėse

Utenos Utenio stadione vyko Lietuvos lengvosios atletikos vaikų, gimusių 2003 metais ir jaunesnių, pirmenybės. Į Uteną susirinko apie 400 sportininkų iš visos Lietuvos.

Birželio 1-ąją į Utenos Utenio stadioną iš ryto rinkosi jaunieji lengvaatlečiai iš visos šalies. Čia vyko Lietuvos lengvosios atletikos vaikų, gimusių 2003 metais ir jaunesnių, pirmenybės. Šiuo renginiu buvo paminėta Tarptautinė vaikų diena bei šios varžybos įtrauktos į varžybų, propaguojančių Pasaulio lengvosios atletikos dieną, sąrašą.
Pirmenybėse dalyvavo per 430 sportininkų. Mergaitės ir berniukai varžėsi dėl apdovanojimų dvylikoje rungčių. Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti medaliais, diplomais ir specialiais,  Lietuvos lengvosios atletikos federacijos prizais, 4-6 vietas užėmę sportininkai – diplomais.
Dėl apdovanojimų varžėsi ir Utenos DSC auklėtiniai. Antrąją vietą disko metimo rungtyje iškovojo Evelina Leiputė. Jos mestas diskas skriejo 25,75 metrus. Prizinę penktąją vietą iškovojo Sandra Pervenytė, o į finalinį aštuntuką pateko Indrė Vazulytė.

{youtube}kOwve4WL1QQ&feature{/youtube}

Utenos DSC inf. ir nuotr., Arūno Zarankos video

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas