Jaunieji šauliai sugužėjo į Užpalius

Gegužės 7 dieną Užpalių gimnazijoje vyko plk. Prano Saladžiaus jaunųjų šaulių žaidynės. Šių žaidynių tikslas – ne tik pabendrauti, pasportuoti, pasivaržyti ir smagiai praleisti laiką, bet ir atrinkti stipriausius dalyvius, kurie gegužės 26-29 dienomis dalyvaus respublikinėse jaunųjų šaulių sporto žaidynėse Palangoje ir festivalyje „Sportas visiems“.

 

Žaidynėse dalyvavo ne tik Užpalių, Vyžuonų, Utenos, Leliūnų, bet ir Molėtų, Zarasų, Dusetų, Antazavės, Anykščių ir Alantos būrelių jaunimas.
Vyko šaudymo iš pneumatinio šautuvo, vasaros biatlono, orientavimosi varžybos. Savo jėgas jaunimas išbandė šauliškoje estafetėje ir mini futbolo varžybose. Taip pat vyko būrių rikiuotės pasirodymai.
Oras lepino. Šauliški pietūs atgaivino jėgas, o medaliai ir saldūs prizai visiems pakėlė nuotaikas.
Orientavimosi rungtyje laimėjo Dusetų būrelio jaunimas, šaudymo rungtyje trečia liko Visagino komanda, antra – jungtinė Utenos, Anykščių, Zarasų komanda, stipriausia –Utenos–Visagino jungtinė komanda, vasaros biatlono rungtyje treti liko vyžuoniškiai, antri – užpaliečiai, o I vietos prizus pelnė visaginiečiai.
Šauliškoje estafetėje geriausiai sekėsi Antazavės ir Anykščių jaunimui.

Plk. Prano Saladžiaus šaulių 9-osios rinktinės inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas