Kuo sunkiau, tuo didesnė motyvacija

„Norisi įrodyti stipresnėmis laikomoms komandoms, kad galime joms įkąsti”, – prieš pirmąsias šį sezoną „Utenio” rungtynes namie sakė saugas Arminas Vaskela.

„Utenio” saugas Arminas Vaskela pirmą kartą rungtyniaus Utenio stadione kaip šeimininkų ekipos narys. 25-erių metų futbolininkas į „Utenį” iš Marijampolės „Sūduvos” perėjo šių metų pradžioje. Nuo tada „Utenis” nėra žaidęs Utenio stadione – namų rungtynes uteniškiai iki šiol žaidė ant Visagino stadiono dirbtinės dangos.
Ketvirtadienį 18 val. prasidės pirmosios šio sezono „Utenio” rungtynės namuose su Klaipėdos „Atlantu”.
„Utenio” vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas prieš sezoną sakė, kad iš kūrybingo saugo A. Vaskelos tikisi, jog šis taps komandos lyderiu.
Pernai kartu su Suvalkijos komanda saugas užėmė ketvirtąją vietą šalies čempionate. Iki garbės pakylos marijampoliečiams buvo likę nedaug, tik reikėjo per paskutinį metų mačą nepralaimėti „Atlantui”. Tai „Sūduvai” neišdegė.
Tačiau A. Vaskela teigė, kad žaisti „Utenyje”, kol kas nepretenduojančiame į prizines vietas „SMScredit.lt A lygoje”, jam motyvacijos nestinga.
„Perėjus į „Utenį” motyvacijos atsirado daugiau. Norisi įrodyti stipresnėmis laikomoms komandoms, kad „Utenis” gali joms įkąsti”, – kalbėjo futbolininkas.
„Utenis” žaidžia skirtingu nei „Sūduva” stiliumi bei taktika. Bet A. Vaskelos karjeroje klubo keitimas – ne naujiena. Futbolininkas pradėjo karjerą Vilniaus „Žalgiryje”, vėliau žaidė „Šiauliuose”, iš kur patraukė į Marijampolę
Anot A. Vaskelos, žaidimas „Sūduvoje” ir „Utenyje” gerokai skiriasi, nes Marijampolės komanda kovoja dėl aukštesnių vietų.
„Utenis” žaidžia daugiau gynybinį futbolą, nes dažniau tenka žaisti prieš stipresnes komandas ir dėl to rinktis gynybinę taktiką. Bet mes stengiamės nenusileisti nė vienai komandai,” – kalbėjo saugas.
Pirmojo rato rungtynes Klaipėdoje „Utenis” pralaimėjo „Atlantui” 0:1. Turėjo galimybių ir įmušti, bet jomis nepasinaudojo. Klaipėdiečiai šiuo metu užima trečiąją vietą „SMScredit.lt A lygos” čempionate.
„Šį sezoną „Atlantas” yra rimtai nusiteikęs, kovoja dėl aukštų vietų. Mūsų laukia tikrai sunkios rungtynės. Tačiau kažko išskirti iš jo sudėties tikrai negalėčiau. Tai yra stipri, kovojanti, mėgstanti kietą futbolą komanda, bet mes jiems tikrai stengsimės nenusileisti. „Utenis” irgi kovoja kiekvienose rungtynėse – kovingumu nenusileidžia varžovams. Tad tos kietos kovos nė kiek nebijome”, – apie artėjantį ketvirtadienio susitikimą kalbėjo A. Vaskela.

Utenos „Utenio” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas