Uteniškė Justė Baltrušaitytė rengiasi rimtam iššūkiui

Kiekvienais metais, pavasarį, Pasaulinė tradicinės karatė federacija organizuoja prestižinį renginį – Europos tradicinės karatė taurę, kurioje su stipriausiais varžovais susirungs ir uteniškė Tradicinės karatė klubo „Danas” sportininkė Justė Baltrušaitytė.

Varžybos vyks unikalioje vietoje, Japonų kovos menų ir sporto centre „Dojo Stara Wies” Lenkijoje. Į šias varžybas yra pakviesta tik 16 geriausių Europos sportininkų – 8 vyrai ir tiek pat moterų. Sportininkai atrenkami atsižvelgiant į nacionalinių federacijų pateiktus pasiūlymus ir pagal sportininkų laimėjimus tarptautiniuose Europos arba pasaulio čempionatuose.
Šiose varžybose sportininkai dalyvauja Kata ir Kumite rungtyse. Čia susirenka techniškai stiprūs sportininkai, reprezentuojantys tradicinę karatė.
Šiais metais Lietuvai atstovaus ir Tradicinės karatė klubo „Danas” sportininkė ir trenerė Justė Baltrušaitytė. Ji yra daugkartinė Lietuvos čempionatų prizininkė, Europos ir Pasaulio čempionatų dalyvė ir prizininkė. 2015 metais Vilniuje vykusiame Europos tradicinės karatė čempionate Justė užėmė III vietą moterų komandinės kumite rungtyje, o kartu su klubo treneriu Norbertu Motiejūnu – III vietą Enbu rungtyje.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas