Prasidėjo seniūnijų sporto žaidynės

Smiginio ir šachmatų rungtimis prasidėjo 2016 metų Utenos rajono seniūnijų sporto žaidynės, kurių tikslas populiarinti kūno kultūrą ir sportą tarp rajono kaimo gyventojų, kuo daugiau jaunimo ir paauglių įtraukti į turiningą laisvalaikio praleidimą bei išaiškinti geriausias seniūnijas, kurios atstovaus rajonui respublikinėse varžybose.

Smiginio varžybose dalyvavo visos rajono seniūnijos. Pajėgiausia buvo Utenos seniūnijos komanda – daugkartinė žaidynių nugalėtoja. Žaidynių nugalėtojais tapo Gintaras Trimonis, Arvydas Dragūnas ir Laima Zabarauskaitė. Antri buvo Saldutiškio (Asta Sinicinaitė, Marius Popikas, Bronius Šliogeris) ir treti Leliūnų (Irma Maigienė, Sigitas Maigys, Vytautas Kirka) seniūnijų sportininkai.
Šachmatų varžybose dalyvavo aštuonios komandos. Pirmąją vietą iškovojo Užpalių šachmatininkai (Šamilis Gaimanovas, Stasys Pabriežas, Lina Visockienė), antri buvo Sudeikių (Aurimas Dikmonas, Viktoras Dikmonas, Angelė Dikmonienė) ir treti tauragniškiai (Vidmantas Pimpė, Žymantas Trimonis, Adelita Tilvitytė).
Po dviejų rungčių kompleksinėje įskaitoje pirmauja po 12 taškų turintys Užpalių, Leliūnų, Sudeikių seniūnijų atstovai.

Utenos DSC inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas