„Uteniui“ pergalės pasiekti nepavyko

Utenos „Utenio” futbolininkams namuose nepavyko palaužti „Klaipėdos Granito” ekipos 0:0 (0:0). Utenos „Utenio” futbolininkai nelaimėjo jau aštuntame mače iš eilės. Nerezultatyviausia čempionato komanda „SMScredit.lt A lygos” 25-o turo dvikovoje namuose sužaidė 0:0 su „Klaipėdos granitu”.

Mindaugo Čepo treniruojama ekipa savo žiūrovų akivaizdoje ketvirtą sykį iš eilės neįmušė įvarčių ir turnyro lentelėje užima septintą vietą. Savo ruožtu klaipėdiečiai kol kas laikinai žengia devinti.

Pirmame kėlinyje vienuolikės nesukūrė daug aštrių epizodų. Klaipėdiečiai ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau neprivertė nė karto rimčiau paplušėti vartininko Pavelo Leuso.

Savo ruožtu „SMScredit.lt A lygoje” debiutavęs Franko Laličius keletą sykių turėjo rodyti savo meistriškumą.

Bene arčiausiai tikslo buvo Povilas Krasnovskis, stipriai ir pavojingai smūgiavęs iš 30 metrų. Į tolimąjį vartų kampą skriejusį kamuolį efektingu šuoliu už galinės linijos nukreipė granitiečių vartininkas.

P. Krasnovskiui kėlinio viduryje pavyko pasižymėti, tačiau teisėjas neįskaitė įvarčio, užfiksuodamas taisyklių pažeidimą.

Iš karto po pertraukos žaidimas nesikeitė: abiejų klubų futbolininkai ir toliau sunkiai ieškojo kelių link oponentų vartų. 64-ą minutę „Utenio” žaidėjas turėjo neblogą progą, tačiau „Klaipėdos granito” gynėjas Tamirlanas Kozubajevas apsigynė, puikiai blokuodamas smūgį.

Būtent šis gynėjas iš Kirgizijos po pakelto kampinio pavojingai mušė galva. Ant vartų linijos stovėjęs šeimininkų žaidėjas kamuolį išmušė, tačiau P. Leusas taip pat būtų apsigynęs.

Dvikovos pabaigoje puikią progą švęsti itin svarbią pergalę turėjo uteniškiai. Per pridėtą laiką Dmitrijus Šiškinas nesėkmingai išmušė kamuolį, kuris atšoko Jurijui Vereščiakui. Ukrainietis nedelsdamas smūgiavo vienu lietimu, bet tiesiai į F. Laličių. Vartininkas susikoordinavo ir puikiai išgelbėjo komandą.

Paskutinės atakos metu savo šansą turėjo Edgaras Mastianica, bet saugo spirtas kamuolys skriejo šalia vartų.

Granitiečiams antroje rungtynių dalyje nepavyko aštriau atakuoti, kadangi dėl traumos buvo pakeistas Marius Papšys. „Utenio” ekipoje taip pat debiutavo saugas Vladimiras Sadocha.

Utenos „Utenio” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas