Susitikimas su klaipėdiečiais futbolo aikštelėje baigėsi lygiosiomis

Po pertraukos į „SMScredit.lt A lygos” kovas sugrįžę Utenos „Utenio” futbolininkai antrą kartą šiame sezone sužaidė lygiosiomis su Klaipėdos „Atlanto” futbolininkais 0:0.

 

„Utenio” klube debiutavo ir gerą įspūdį paliko 18-metis saugas Tomas Dombrauskis, „Atlanto” marškinėlius pirmą kartą apsivilkęs Dominykas Galkevičius ir po keitimo aikštėje pasirodęs Arturas Skuratovičius.

Pirmame kėlinyje nė vienai komandai nepavyko sukurti itin pavojingų išpuolių. Atlantiečiai kartą pasižymėjo, bet teisėjo asistentas užfiksavo nuošalę.

Andrejus Paniukovas sykį privertė įsitempti Pavelą Leusą, priversdamas šuoliu vartininką palydėti šalia vartų skriejusį kamuolį.

Kėliniu artėjant į pabaigą, uteniškiai perėmė iniciatyvą ir vis dažniau pradėjo lankytis svečių baudos aikštelės prieigose. Kartą Edgaras Mastianica atitrūko nuo oponento ir surado Povilą Krasnovskį, buvusį visiškai laisvą. Visgi dėkinga proga saugas nepasinaudojo ir smūgiavo aukštai virš vartų.

Po pertraukos komandos demonstravo atviresnį futbolą, tačiau tiek P. Leusas, tiek jo oponentas kitoje aikštės pusėje Mindaugas Malinauskas į žaidimą įsitraukdavo itin retai.

„Atlanto” ekipoje patikimai gynėsi patyrę gynėjai, tačiau puolime A. Paniukovas ir kiti atakuojantys žaidėjai strigo tankiame „Utenio” futbolininkų miške.

Į aikštę po keitimo žengę žaidėjai pernelyg aštrumo neįnešė: komandų gynėjai patikimai tvarkėsi su savo užduotimis ir neutralizuodavo visas pavojingų išpuolių užuomazgas.

udiena.lt inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas