„Juventus“ pralaimėjo svarbų mūšį dėl ketvirtosios vietos LKL reguliariajame sezone

Utenos „Juventus” klubas pralaimėjo labai svarbų mūšį kovoje dėl ketvirtosios vietos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariajame sezone. Puolime po didžiosios pertraukos užstrigę Dainiaus Adomaičio auklėtiniai savo aikštelėje 62:74 (19:19, 18:13, 8:24, 17:18) nusileido tiesioginiams konkurentams Pasvalio „Pieno žvaigždžių” krepšininkams.

Uteniškiai šiame mače vis dar vertėsi be traumuoto Ovidijaus Varanausko.
Puikiai susitikimą pradėję „Juventus” krepšininkai po Arvydo Šikšniaus ir Rashauno Broaduso tritaškių iškart šovė į priekį (6:0), o sužaidus pusketvirtos minutės jau pirmavo dviženkle persvara – 12:2. Atkarpą 5:2 laimėję svečiai po Gyčio Sirutavičiaus dvitaškio kiek priartėjo (7:14), o likus žaisti dvi minutes komandas jau skyrė vos trys taškai – 16:13. Kėlinio pabaigoje du taškus pelnė Laimonas Kisielius, baudų metimus tiksliai realizavo Alexanderis Oriakhi ir po pirmųjų dešimties minučių iš dvylikos taškų „Juventus” persvaros nebeliko nieko – 19:19.

Antrąjį kėlinį „Pieno žvaigždės” jau pradėjo sėkmingiau, tad po penkių taškų iš eilės svečiai įgijo didžiausią turėtą persvarą – 24:19. M. Dixonui gavus techninę pražangą, „Juventus” surengė spurtą 6:0 ir E. Dimša sugrąžino minimalų pranašumą uteniškiams – 25:24. Likus žaisti tris minutes rezultatas ir toliau buvo lygus (30:30), tačiau A. Šikšnius pataikė abi baudas, Valdas Dabkus pridėjo tritaškį ir „Juventus” įpusėjus mačui vėl buvo priekyje – 37:32.

Per trečiojo ketvirčio pirmąsias minutes „Juventus” komanda vėl kiek nutolo (39:32), bet Aido Viskonto ir M. Dixono tolimi metimai vėl sumažino aikštės šeimininkų persvarą iki minimumo – 40:41. M. Dixonas pelnė dar du taškus su pražanga, dvitaškį pridėjo A. Oriakhi ir įpusėjus kėliniui jau „Pieno žvaigždės” buvo priekyje – 45:41. Likus žaisti tris minutes svečių pranašumas jau siekė aštuonis taškus (50:42), o prieš lemiamas dešimt minučių „Juventus” deficitas jau buvo dviženklis – 45:56.

„Juventus” puolimas strigo ir ketvirtajame kėlinyje, tad sužaidus keturias minutes Dainius Adomaitis buvo priverstas prašyti minutės pertraukėlės, nes komandas vis dar skyrė tie patys vienuolika taškų – 51:62. Nepaisant visų uteniškių pastangų, situacijos „Juventus” klubui pakeisti jau nepavyko ir Utenos komanda patyrė skaudžią nesėkmę rezultatu

Utenos komandai 13 taškų surinko Arvydas Šikšnius, po 12 – Rashaunas Broadusas ir Egidijus Dimša, po 8 – Edgaras Stanionis ir Vaidas Čepukaitis, 5 – Saulius Kulvieitis, 4 – Valdas Dabkus.

Utenos „Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas