„Utena“ pajuto žaidybinės praktikos stoką, „Fortūna“ mėgaujasi krepšiniu ir žada kovą Klaipėdoje

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) pusfinalio serija Utenoje prasidėjo įdomia ir atkaklia kova, kuri baigėsi „Utenos” pergale 70:57 prieš Klaipėdos „Fortūną”.
Uteniškės nuo pat mačo pradžios atsiliko, kai sužaidus 3 minutes turėjo 9 taškų deficitą – 0:9. Antrojo kėlinio antroje pusėje šeimininkės pasivijo varžoves ir išsiveržė į priekį.

„Turėjome ilgą pertrauką be rungtynių. Nors žaidėme draugišką mačą su jaunais vaikinais, bet tai neatstojo tikrojo susitikimo patirties. Pradžioje priėmėme neteisingus sprendimus, padarėme klaidų ir varžovės atitrūko 9:0. Buvome kaip didelis ratas, kuris riedėjo, riedėjo ir galiausiai įsibėgėjo”, – aiškino „Utenos” kapitonė ir vyr. trenerio asistentė Rima Valentienė, kuri pelnė 11 taškų ir sugriebė 7 kamuolius.
Pasak R.Valentienės, „Utenos” ekipos neslegia favoritės statusas: „Mes pačios norime tik laimėti, bet ir ne tik šioje kovoje. Statusas neslegia ir mes darome savo darbą.”
15 taškų pelniusi ir 23 naudingumo balus surinkusi „Fortūnos” aukštaūgė Monika Grigalauskytė pripažino, kad „Utena” pranoko jos ekipą meistriškumu.
„Fortūnos” vyr. trenerė Ramunė Kumpienė liko patenkinta savo auklėtinių pasirodymu, kadangi, pasak jos, merginos atidavė visas jėgas ir bandys tai pakartoti antradienį, antrajame serijos mače.
Antradienį scenarijus turėtų būti panašus. Nenorime pradėti ruoštis kitam etapui, o norime mėgautis krepšiniu, parodyti gražų žaidimą, kuris patiktų visiems žiūrovams”, – teigė R. Kumpienė.
Antrasis serijos mačas vyks kovo 31 dieną, antradienį, 18.00 valandą Klaipėdoje.

LMKL inf., Augusto Didžgalvio nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas