Reguliaraus sezono finiše – „Sūduvos“ sutriuškinimas

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) reguliaraus sezono paskutiniajame mače „Utenos” ekipa namuose 79:58 (22:12, 21:9, 22:20, 14:17) sutriuškino Marijampolės „Sūduvos” krepšininkes.

„Utena” tapo reguliaraus sezono nugalėtoja ir iš karto pateko į pusfinalį. „Sūduva” liko antroje pozicijoje ir taip pat savo varžovių lauks pusfinalyje.
„Utena” sėkmingai pradėjo mačą ir prabėgus kiek daugiau nei 3 minutėms pirmavo 10:4. Toliau drausmingai gynyboje žaidusios šeimininkės tolo ir, likus rungtyniauti pusantros minutės, pirmą kartą įgijo dviženklį pranašumą – 20:10. Skirtumas išliko nepakitęs ir po pirmųjų dešimties žaidimo minučių – 22:12.
Antrajame ketvirtyje LKF taurės laimėtojos nemažino apsukų ir po spurto 10:0 jau turėjo 22 taškų persvarą – 39:17. Įpusėjus dvikovai „Utena” pirmavo rezultatu 43:21.
Po didžiosios pertraukos situacija aikštelėje stabilizavosi. „Utena” per trečiąjį kėlinį savo persvarą padidino tik 2 taškais – 65:41. Per paskutines 10 žaidimo minučių Alfredas Vainauskas leido pasireikšti mažiau rungtyniaujančioms krepšininkėms, tačiau šios taip pat žaidė kovingai ir leido „Sūduvai” tik nežymiai priartėti. Dvikova baigėsi „Utenos” pergale rezultatu 79:58.

LMKL inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas