„Utenio“ saugui – dar vienas kvietimas į rinktinę

Utenos „Utenio” saugas Erikas Vainoras dalyvaus Lietuvos U’19 rinktinės atrankos stovyklose, po kurių paaiškės, kurie futbolininkai vyks į Švediją.
Utenos „Utenio” saugas Erikas Vainoras vėl kviečiamas į Lietuvos U’19 rinktinę.

Vasario viduryje šis futbolininkas buvo į ją pakviestas trumpai treniruočių stovyklai ir kontrolinėms rungtynėms. Per tą stovyklą E. Vainoras trenerio viltis pateisino. Dabar jis kviečiamas atrankai į komandą, kuri rungtyniaus UEFA Elito etapo turnyre Švedijoje.
Elito etapas – grupių turnyras, po kurio paaiškės, kurios aštuonios komandos dalyvaus Europos U’19 pirmenybių finaliniame etape Graikijoje. Lietuvos komandos varžovės elito etape – Rusijos, Švedijos ir Belgijos rinktinės.
Pirmoji atrankos stovykla vyks kovo 5-7 dienomis, o galutinai devyniolikmečių rinktinės sudėtis paaiškės per antrąją stovyklą kovo 18-24 dienomis. Turnyras Švedijoje vyks kovo 26-balandžio 1 dienomis.
Vasarį, kai E. Vainorą į devyniolikmečių rinktinę pakvietė pirmąjį kartą, „Utenio” vyr. treneris kalbėjo, kad jo futbolininkas tikrai nusipelnė būti kviečiamas į rinktinę „savo darbu, požiūriu į futbolą, kurį jis demonstruoja per kiekvieną treniruotę, kiekvienas rungtynes”.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas