Rėmėjai krepšinio aikštelėje mes iššūkį „Juventus“ klubui

Sportas be rėmėjų – neįsivaizduojamas. Tačiau ar sėkmingi Utenos regiono verslininkai žino, kaip varžytis krepšinio aikštelėje? Į šį klausimą bus atsakyta jau sausio 15 dieną 18 val., kur Utenos daugiafunkciame sporto centre susitiks „Juventus” ir „Rėmėjų” komandos.

Utenos „Juventus” klubas, siekdamas atsidėkoti prie pergalių svariai prisidedantiems ir komandos finansinį stabilumą užtikrinantiems verslininkams, rengia tradicines krepšinio rungtynes – „Juventus” prieš „Rėmėjų” komandą.
Ketvirtąją vietą LKL čempionate užimantys „Juventus” krepšininkai, kaip ir praėjusiais metais, rungtyniaus mūvėdami bokso pirštinėmis. Renginio metu bus organizuojami įvairūs konkursai, kuriuose „Rėmėjų” komandos nariai išmėgins savo taiklumą atakuodami iš įvairių nuotolių.
Krepšinio aikštelėje žiūrovai išvys ne tik „Juventus” ekipos naujoką Ovidijų Varanauską, bet ir sėkmingai veikiančių Utenos miesto įmonių vadovus bei Utenos rajono savivaldybės atstovus. Įėjimas į renginį – nemokamas.
Praėjusiame sezone panašiose varžybose „Juventus” ekipa „Rėmėjų” komandai (žiūr. nuotr.) pralaimėjo rezultatu 33:49. Ar pavyks profesionalams atsirevanšuoti – išvysime jau greitai.

„Utenos dienos” ir „Juventus” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas