Penktąsias pirmenybes laimėjo RL GYM komanda

Praėjusiais metais prasidėjusiame penktajame Utenos senjorų „39+” krepšinio turnyre „Utenos dienos” taurei laimėti dalyvavo penkios komandos: keturios iš Utenos ir viena iš Anykščių. Praėjusį savaitgalį buvo sužaistas pusfinalis, o finaliniame susitikime dėl pagrindinio prizo varžėsi uteniškiai su anykštėnais.

Utenos senjorų „39+” krepšinio pirmenybėse „Utenos diena” taurei laimėti ir vėl penktą kartą iš eilės nugalėjo RL GYM komanda, kuriai atstovavo Raimantas Kazakevičius, Raimundas Leipus, Aurelijus Kazlauskas, Gintautas Nikitinas, Vaidotas Juozelskis, Mindaugas Deveikis, Nerijus Malinauskas, Arvydas Leipus, Nerijus Vilūnas, Evaldas Norkūnas, Tomas Andriūnas ir Kęstutis Valiukas. Antri pirmenybėse liko „Jaros sauga” ekipos krepšininkai iš Anykščių, treti – „Krepšinio kapela”. Ketvirtoje vietoje, pusfinalyje pralaimėję savo priešininkams, liko „Dauniškis ir Ko” komanda, penkti – „Krepšinio mėgėjai”.
Pertraukoje tarp finalinių susitikimų buvo varžomasi tritaškių metimų konkurse. Vienu metimu pranokęs savo priešininką Paulių Tarvydą („Krepšinio kapela”), nugalėtoju tapo Vaidotas Juozelskis ir RL GYM komandos.
Geriausiu turnyro žaidėju, pasak šių pirmenybių organizatoriaus Audriaus Šalkausko, tapo RL GYM ekipos žaidėjas A. Kazlauskas.

„Utenos dienos” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas