„Juventus“ krepšininkai ir toliau be gailesčio triuškina varžovus

Ketvirtąją pergalę Baltijos krepšinio lygos (BBL) pirmajame etape trečiadienį, lapkričio 11-ąją, iškovojo ir vienvalde C grupės lydere tapo Utenos „Juventus” ekipa. Savo aikštelėje Utenoje rungtyniavę „Juventus” krepšininkai rezultatu 91:63 (18:17, 29:9, 19:18, 25:19) sutriuškino antrąją nesėkmę patyrusią Rakverės „Tarvas” komandą iš Estijos.

Vyriausio stratego Dainiaus Adomaičio auklėtiniams, kurie žaidė be traumą patyrusio Dariaus Pakamanio, tai buvo šeštoji iš eilės pergalė LKL ir BBL turnyruose.
„Juventus” ekipai 18 taškų pelnė Edgaras Stanionis, pataikęs net keturis tritaškius metimus iš penkių, 17 taškų ir toliau komandos lyderio pozicijoje vis labiau įsitvirtinantis pridėjo Arvydas Šikšnius, 15 įmetė legionierius Rashaunas Broadusas, 14 – kitas legionierius iš Rusijos Nikita Barinovas, 12 – Simas Buterlevičius, 6 – Valdas Dabkus, 5 – Saulius Kulvietis, 4 – Vaidas Čepukaitis. Kamuoliai į priešininkų krepšį nekrito jaunajam komandos puolėjui uteniškiui Jauniui Davniukui, kuris šį kartą aikštėje pasirodė nuo pirmo kėlinio pabaigos.
Svečių gretose išsiskyrė ir dviženklį taškų kraitį savo komandai surinko tik du žaidėjai: Martinas Jurtomas pataikė 12 taškų, legionierius Davidas Haughtonas – 10.

„Utenos dienos” inf.

Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas